Ukoliko Vam je potreban dodatan izvor prihoda ili čak želite da živite od kladionice u stilu profesionalnih kladioničara, na pravom ste mestu!

Azijski Hendikep

Azijski Hendikep

Link za Namestene Utakmice OVDE

Šta je azijski hendikep?

Hendikepiranost je način izrade sportskog natjecanja više ni što također čini više zanimljiv kladiti. U klađenju, ovo je učinjeno je dodjelom jedne od momčadi, underdog, neke bodove ili ciljeve olova.

Što su azijske Hendikep?

Azijski Hendikep su relativno nova vrsta klađenja koje se nude na nogometnim utakmicama.

Azijski hendikep je stvoren tako da u teoriji, svaka ekipa ima otprilike jednaku šansu za pobjedu.

U Azijski hendikep klađenje, učinkovito izvlačenje je preuzet iz igre i konkurentan na tržištu formirana. Dakle, umjesto da odluči između kuće, crtanje i dalje, jednostavno odlučiti koji tim što mislite da je najbolje kladiti na Azijski hendikep im je dano ili da prime. Hendikep se izražava u smislu cilja / s ili dijela golom početku ili deficit.

Različite vrste azijskih oštećenjem

Glavni razlog Azijski Hendikep mogu se pojaviti komplicirano prvi je da su oni izrazili na mnogo različitih načina.

0,5 Azijski hendikep

1,95 AC Milan (-0,5) v Liverpool (0.5) 1,95
Prva brojka 1,95 je izgledi dostupni i brojka u zagradi je hendikep.
To znači da je Liverpool primati imaginarnom pola gola vodstvo na početku utakmice.
Ako ste se kladili na AC Milana, koji počinju pola gol prema dolje, oni moraju pobijediti utakmicu za svoj ulog za pobjedu.
Ako ste se kladili na Liverpool, te pobijediti ako oni pobijediti utakmicu ili ako oni izvući.

0 Azijski hendikep

To se događa kada se vjerojatnost bilo tim osvojio je vila razini. Ovdje ste stvarno klađenje bez izvlačenja bude opcija. Možete pobijediti ako vaš odabrani momčad pobijedi. Ako je izvlačenje, vaš ulog se vraća.

1 Azijski hendikep

Ako odaberete -1 hendikepirani izbor, vaš tim mora pobijediti najmanje dvije jasne ciljeve za Vašu okladu za pobjedu. Ako vaša momčad pobijedi samo jednim ciljem onda ulog se vraća.

Ako odaberete tim koji ima jedan gol vodstvo (1), onda pobijediti ako oni pobijediti ili izvući. Ako vaša momčad izgubiti samo jednim ciljem onda ulog se vraća. Ovo je dobar kladiti ako volite jedan gubitnik dobiti rezultat. Čak i ako su u krivu, ako oni mogu ograničiti poraz samo jednim ciljem onda ne izgubiti.

1,5 Azijski hendikep

Evo, ako ste se kladili na -1,5 hendikepirani tim da pobijedi ako momčad pobijedi s dva ili više golova.

Ako ste odabrali momčad koja ima početak (1,5), onda pobijediti ako momčad pobijedi ili neriješeno. Također pobijediti ako izgubi jedan gol!

Dvostruka Azijski hendikep objasnio

U dvokrevetnoj hendikep klađenje ulog je podijeljen u dva dijela.

Luton (- ½ -1) v Watford (+ ½, 1)

U ovom primjeru polovine ulog novac je stavljen na Luton minus pola cilj, a druga polovica na Luton minus jedan cilj. Rezultat oklada je razrađen pomoću gore opisane načine.

Često su dvokrevetne Azijski hendikep su izraženi kao decimale. Lik se sredinom točka između dva hendikepa. U ovom primjeru možda tamo za vidjeti -0,75 Luton v Watford 0,75

Dvostruka hendikep 0, 0.5 talk gold forum

Ovo je također poznat kao razine polovina azijskim hendikepom i može biti upućeni kao -0,25 (0, -0,5) i 0,25 (0,0.5)

Ako ste se kladili na momčad koja je 0, -0,5 na hendikep onda ste osvojiti ako momčad pobjeđuje za jedan gol ili više. Ako bude neriješeno gubite 50 posto svog udjela. Druga polovica uloga se vraća. Povratak na lomači kada vaša oklada ili dio svoj ulog jednak hendikep je također poznat kao pritisak.

Ako odaberete opoziciju 0, 0,5 onda pobijediti ako momčad pobijedi. Ako bude neriješeno, pola ulog se vraća i pol je pobjednik u svim nedaćama koje su donijete.

Dvostruka Azijski hendikep 0.5, 1

Ako odaberete (-0,5, -1) hendikepirani tim, također može biti upućeni kao -0,75 onda pobijediti ako momčad pobijedi s dva ili više golova. Ako pobijedi jednim ciljem, pola ulog se vraća i pol je pobjednik u svim nedaćama koje su donijete.

Ako odaberete oporba (0,5, 1) momčad, također može biti poznat kao 0,75 onda pobijediti ako momčad pobijedi ili privlači utakmicu. Ako izgubi od jednog gola, gubite 50 posto uloženog novca.

Kladionice koeficijente za Azijski hendikep klađenje

U hendikepa bez pokretnog opciju, kladionice razlikuju u šansi set i prednost da su uzeti u smislu tijekom cijele godine. Ali općenito, iznos profita koji kladioničar se na ovim okladama je niža nego što bi se na puno radno vrijeme ili 90 minuta utakmice oklada koja uključuje izvlačenje.

Kladionice obično će platiti na Azijski hendikep oklade između 90% i 100% od onoga što se, obično prema gornjem kraju to., Što je vrlo nizak postotak profita na okladama.

To je jedan od razloga zašto Azijski hendikep oklade može biti velika vrijednost oklade.

U-Trčanje azijske Hendikep

Kao i nudi tečajeve na 90 minuta rezultat sa ždrijebom, mnogi kladionice također nude Azijski hendikep u trčanje tržište. Oklade na azijskom tržištu hendikep u vođenju podmiruju prema scoreline za ostatak igre nakon oklada je udario. Bilo golova prije oklade se nalazi ignoriraju radi naseljavanja.

 

[ahm-wp-tabular id=1 template=bluedream]

Share
ShareSidebar