Ukoliko Vam je potreban dodatan izvor prihoda ili čak želite da živite od kladionice u stilu profesionalnih kladioničara, na pravom ste mestu!

Bet Running

Tipove Za Fudbal Možete Videti OVDE

 

Što je U klađenja

Klađenje na trčanje je više moderan tip klađenja, gdje punter je mogućnosti da se kladiti na događaj kao što se događa. Izgledi su prilagođeni nakon Događaj počinje razmišljati kako je počeo i ono što se očekuje da će se razvijati kao događaj ide dalje. Koeficijenti se stalno ažuriraju do klađenja ili zatvara neposredno prije događaja kraja ili kao događaj završava.

Gdje mogu Netko se kladiti na Trčanje?

Većina kladionice omogućuju klađenje u tijeku. Iznos sporta pokrivena i tržišta dostupni uvijek će ovisiti o kladioničar, tako da je vrijedan obličje okolo za vrijeme događaja ili slanjem kupcu usluge kako biste saznali što je pokriveno. Novi događaji i tržišta uvijek se dodaju što je ponekad teško pratiti.

Klađenje na trčanje je također dostupna na burzama, gdje će se punters kladionica jedni protiv drugih. Postoje manje razdoblja slučaju uvjetnu na Betfair kao tvrtka nema kako bi zaštitili sebe s obzirom na to da je u punter odgovornost pratiti tamo gdje je novac.
Deset Top Savjeti za klađenje u vođenju

Dati 100 posto koncentracije
Pobrinite se da razumijete sve o tržištu ste klađenje na
Ako vam ne mogu napraviti brze odluke ne kladiti u vođenju
Što vaš rub? Zašto vi znate više od kladioničar ili drugih korisnika razmjene?
Saznajte više o svim dostupnim tržištima u trčanju na odabrani događaj
Slijedite Kladionica tečajeve, kao i razmjene
Imati strategiju prije nego što počnete i staviti na njega
Budite oprezni vrijeme kašnjenja
Budite oprezni o napuštanju oklade bez premca
Naučiti iz vaše pogreške

Na Koju Je U sportovi klađenja dostupan?

Ovih dana većina sportskih koji su prikazani uživo može biti podupirač za vožnju. Većina kladionice nude niz u trčanje tržišta za sportove kao što su nogomet, ragbi, kriket i biljara, ali u klađenja na konjske utrke je obično dostupna samo na burzama.

Učenje Kladite se u vođenju

U klađenja može biti vrlo teško naučiti kao da prosudbe i oklade moraju biti u djeliću sekunde u više navrata. Najbolja strategija za početak je kladiti se vrlo mali i pratiti sve oklade i povratima koji su napravljeni. Nakon mjesec dana ili tako moći ćete vidjeti koji sport koju čine profit od sa svojim u vođenju ponude (ako ih ima), a zatim ćete biti u mogućnosti da polako povećavaju svoje udjele na one profitabilne i zaustaviti klađenje na ne- profitabilni one.

Izgledi obično u rasponu od 1/100 i 1000/1 za klađenje u trčanje i to je iznenađujuće koliko je 1/100 snimaka su tukli. Ponekad je bezbrižnu oklade na burzama, ali i konja koji dolaze iz milja leđa i nogometnih timova koji dolaze iz tri gola dolje ili više može izazvati ova vrsta cijene se tukli.
Povratak Man City

1.01 snimke redovito premlaćivani. Jedan od najpoznatijih 1.01s pretučen je u veljači 2004 kada su Spursi su 3-0 protiv deset Grad Man Man u FA kupu na poluvremenu. Obilje novca kojima se trguje na 1,01 na pobjedu Spursa, ali Man City završio pobjedu 4-3. Mnogi prsti su spaljeni.

Učenje iz pogrešaka

Također je imperativ za naučiti iz pogrešaka. Postoje dvije vrste obično u vođenju punter. Oni koji su još velike udjele na kraće cjenovnog razreda odabira i onih koji pokušavaju pokupiti vrlo visoke vrijednosti ak odabir. Izrada u kratkim cijena može biti profitabilna u kratkom roku, ali visoka štrajk stopa to je potrebno za održavanje profitabilnosti, dok je jedan pobjednik svaki tako često može biti vrlo isplativo za one koji povratak na veće koeficijente. To traje samo jedan kratki cijena preokret za čišćenje nekoga tako pazi backup kratke cijene, a ako to ne učinite, naučiti one koje nisu profitabilne, tako da se može izbjeći u budućnosti.

Važna razmatranja

Vrijeme odgode

Kao iu klađenja klađenje uglavnom vrti oko događaja koji su uživo na televiziji, važno je pitanje kako ‘živimo’ slike koje se gleda stvarno jesu. Ako gledate taj događaj na satelitskom TV onda u svim vjerojatnost da se vide stvari tri ili četiri sekunde nakon što se već dogodilo. Svatko tko je zapravo u tijeku ili stadion će biti u velikom prednošću.

Konj Već je pao

U utrku konja preko skokova nekoga na tečaj mogao staviti gore ležao na burzi, kao što su Betfair na konju koji je upravo pao. Netko gleda utrku kod kuće će se vidjeti konj približava skok u ovom trenutku tako da još uvijek može imati ulog, samo da vidi konja pad odmah. Čak i na kratkoj ravnoj utrci na stazi punter se događa da su vidjeli gotovo pola Furlong dodatnih radnji koje je osoba klađenje u isto vrijeme od kuće.

Neusporedivu oklade i tip za finale lige sampiona

Jedna od najčešćih pogrešaka početnik može napraviti je ostaviti oklade premca kada je klađenje u trčanju na burzama. Kada klađenje na dinamičnim tržištima oklada može se staviti se na realnim koeficijentima i ubrzo nakon toga mogu postati apsolutna ukrasti od cijene za nekog drugog da odgovaraju. Ako oklada ne bi uskladiti u željenim omjerima, povući ga odmah.

Brzina događanja

Neki sportovi koji omogućuju u klađenja može biti više od minute (trkaći konj), a neke mogu trajati cijeli dan ili duže (kriket utakmice). Neki punters, međutim dobri na kockanje, samo ne mogu nositi s intenzivne trgovanje na koje može ići u tako kratkom vremenu tako da oni moraju staviti na klađenje u prikazivati na sporiji događaja. Brže da se promjene odvijaju na tržištu, to je vjerojatnije je da je netko pogriješio.

Share
ShareSidebar