Ukoliko Vam je potreban dodatan izvor prihoda ili čak želite da živite od kladionice u stilu profesionalnih kladioničara, na pravom ste mestu!

Filozofija Kladjenja

Prvo, svjesni smo apsolutnu sigurnost naglasivši sportsko klađenje, naime, nepobitna prednost pripada kući, ili bilo koje osobe koja drži, blagajnik, ili prikupljanje sportsko klađenje. Zbog kuća – kladioničar, ili knjigu, ako hoćete – prikuplja šest dolara na svaki gubitak pet dolara kladiti, a plaća pobjednike samo isti iznos kao položeni, s vremenom to 20% vigorish melje dolje bettor. Jer, baš kao i bacanja novčića, 50% je najbolje i jedino moguće pobjednički postotak na raspolaganju sportski bettor, bettors uvijek će ponuditi pozitivan novčani tijek u kuću (i pate negativan novčani tijek same) u sve, ali najužem mjere vrijeme. Opet, s vremenom 20% vigorish melje dolje kladitelj i, u dugoj vožnji kladitelj mora izgubiti. Watch video of it.

Ipak, u dugoj vožnji svaki Marija, Jane, i Sally, i Tom, Dick i Harry, i Ru-Paul, također, mora umrijeti. Ukoliko se to nas spriječiti da uživate u životu? Zar ne bi okladu zbog straha od gubitka? Mais, ne!

Drugo, mi zamišljamo sportsko klađenje kao parimutuel sustava, i kao takva, odraz raspoloženja naroda. To Razbijanje dolje, sportska kladionica približava parimutuel model stazi – i klasični ekonomski model cijenama navedenim u otvorenom tržištu – kada oddsmakers postaviti liniju ili točku širenja, za igru.

Model

Rad s dna ovog modela gore, Bernie, Kladionica, traje oklade na igru, na primjer, Philadelphia Eagles protiv New York Giantsa u pro nogometnog natjecanja na Giants stadionu, East Rutherford, New Jersey. U oddsmakers (za većinu od nas, Danny Sheridan, radeći za Cezarova palača, Las Vegas, Nevada, koji prodaje svoje izglede za USA Today, gdje smo ih čitati) su postavili divovi kao tri točke omiljenim preko orlova (priznao Vrijednost prednost timu igraju na domaćem terenu). Drugim riječima, kladitelj mora odlučiti i napraviti joj ili njegov ulog na obje strane prijedlog da G-muškarci će pobijediti Eagles po četiri-ili-više bodova. (Znakovita je, treba se Jerseyites pobijediti samo tri boda, na primjer, 24-21, onda oklada je isključen, nikada nije dogodilo, Bernie ne platiti, nitko ne plaća Bernie.)

Sada, Bernie uzima 1.500 dolara u wagers na Giants i 1000 dolara na orlova, čime prijeti mu jamči 200 dolara profita, ili VIG, treba 1000 $ su wagered na obje momčadi, u slučaju da su divovi osvojiti igru četiri-ili-više bodova. Bernie, odgovoran ako nešto plašljiva vrsta, strahovi izgubio zajamčeni VIG više nego što je covets dodanu prihoda generira Eagle pobjede ili Giant pobjedom od dva-ili-manje bodova, na primjer, 16-14; Dakle, on kontakti drugi kladioničar s možda suprotnog problema ili više istaknutih kladioničar s većim financijskim rezervama, ili, čak bona fide sportske knjige, kao Cezarova palača, uložiti 500 dolara na Giants. On je položio off oklade koje ugrožavaju njegov VIG-a.

Na kraju, mi smo došli u pustinji, na Cezarova palača, u nevjerojatan Las Vegasu, Nevada. Oddsmakers, posebno u dobroj vjeri sportske knjige kao Cezarova palača, djeluju kao i razmjenu za domino-efekt računovodstvenih transfera redovnih i velike kladionicama polaganje off oklade jedni druge dok jedni postiže ravnotežu oklade na određenoj igri. Zbog sportske knjige, kao Cezarova palača, služiti, ako učinak, kao pričuve banke za sve sportske kladionice, oni ne uživaju financijsku zaštitu čak i najvećim sitni kladioničar: Cezarova palača ne može otpustiti okladu. Cezarova palača, međutim, prilagoditi, ili premjestiti, linija, ili točka proširila na igri. Na primjer, treba kladeći se na spomenutom Eagles-Giants igre montirati previše oslanja na strani Giantsa sa širenjem tri (Divovi omiljen), a zatim oddsmakers odjednom može napraviti divovi četiri točka favorit (odds objavio Danny Sheridan u USA Today) privući bettors na Eagles strani jednadžbe.

Asortiman smjene

Koliko će oddsmakers premjestiti liniju? Začudo, nije daleko uopće u lice čak i najgori bujicu oklade na jednoj strani određenom trenutku širenja. Zašto ne? Jedan od njih, jer se kreće liniju predaleko bi se otvorila mogućnost bogatih, iskusni bettors, pa čak i druge sportske knjige prebijanja ranije oklade na određeni broj jednakih, suprotnih oklade na većem broju. Na primjer, treba oddsmaker pomak točke proširila na Eagles-Giants igri, gore, tri do pet, a Giantsi pobijedili s četiri boda (28-24), a zatim kladitelj koji su divovi minus tri i Orlova plus pet cashes – i sportske knjige plaća – obje oklade, udaranje “Tweener!” Dva, nitko ne zna bolje od sportske knjige tlači izvjesnost njihove statističke prednosti nad bettors. Nažalost, najvjerojatnije svaki $ 100, $ 1000, odnosno 10.000 dolara plaća se kao pobjedničke oklade vraća u obliku eventualnih gubitaka iznova i iznova.

Povrat na neodređeno parimutuel sustavu opisane, dakle, izgledi odražavaju potrošača, ili kladitelj, preference, mijenja kao isoquants u grafičkom ilustracija osnovne opskrbe potražnje jednadžbe. Kockanje nepokolebljivi, osobito konj igrači i dionica na tržištu derivatima kauboji, sigurno već prepoznati romantične i često sasvim stvarne mogućnosti konkurentsku prednost dostupne na pametnom igraču (konj igrač ili zaliha trgovac) koja prepoznaje ekscesima u kladitelj (investitor) sentimenta. Bettors (osobito konja igrači) zvati ove ekscese “slojeve” i rado uzeti nepopularnog stranu oklade (ili pokriti solidnu konja trčanje na duge neobično sukobu); dionica trgovaca pojam dionice reagira na slične ekscese ulagača bilo pretjerano kupio ili prekomjerno prodaju i uzeti pozicije na tržištu dionica koji očekuju preokret, odnosno korekcije, u cijene dionica.

Treće, Kennedy Pismo zasniva svoje preporuke za sportsko klađenje na percipirane slojeve. Nakon mode, družimo oko vode hladnjak i slušati za volumen priprost mišljenju da montirati u korist ili protiv bilo kojeg tima. Nakon što smo otkriti hira u kladitelj sentiment, mi ga pokriti na kratko strani, kao što je bilo. Jednom riječju, mi kladiti protiv Schmucks. Općenito, možemo uzeti bodove nude, ponekad, idemo s dokazanom pobjednika koji su možda pogodio kvrga na putu do slave.

Kako uspješno je naš sustav? Prilično, ali biti sudac. Mi postavljati sve naše povijesne pijucima i kumulativne evidencije na sportsko-a-sport, sezona po sezona osnovi. Ne jamčimo da ćete zaraditi novac? Ne Pogledajte “Najprije, …” gore, gdje smo objasniti Grim matematike sportsko klađenje. Ne možemo jamčiti pobjednike? APSOLUTNO!

Temeljitije kontrasubjekata, živimo za igre i vikendom kada mi stojimo sami, ili među ponosan malo, koji je pobjedu, dok su velike mase bettors izgubiti. A, budući da su mase izgubiti redovito, svaka dobitna oklada ili vikend izgleda sjajno u njihovim očima. Hit par? Šetnja visok, biti ponosni.

Također, budući da jedan pobjednički vikenda, na primjer, udaranje četiri tipovi parlay na 10-1, ili branje gore $ 100, $ 1000, ili više na jedan iznenađujući pobjednik, plaća za broj near-misses, pa čak i prividne Waterloos. Za gotovinu okladu jednom u neko vrijeme čini ukusan sigurno uništavanje implicitno u dugoročnim izgledima sportskog klađenja. S obzirom jadni i ponovio neuspjeh koji karakterizira većinu sportskih bettors, periodični win (i zdrav pogled na cijelu poduzeća) čini jedan pobjednik. Ti si jedan uzimanje starca ili staricu iz za piće, večera i noć u hotelu.

Share
ShareSidebar