Ukoliko Vam je potreban dodatan izvor prihoda ili čak želite da živite od kladionice u stilu profesionalnih kladioničara, na pravom ste mestu!

Indiana – Atalanta

Iz ovog meca igram igraca koji je u dobroj formi i nezahvalno ga je igrat under ali protiv Indianine obrane je to najizgledniji tip a taj igrac je P.MILSAP.
Atalanti je ovo nocas b2b utakmica jer su sinoc igrali sa Denverom i pobjedili a upravo je Milsap sinoc presao granicu i dao 20poena ali veceras ocekujem drugu pricu i ocekujem da Milsap nece igrati preko 32-33min i da nece preci granicu od 18,5 poena poena jer ga veceras docekuje dvojac Hibert-West koji su jedna od boljih odbrana lige sto su do sada i pokazali do sada ostavivsi u underu MORISA,ALDRIDGEA,THOMPSONA,HOLISA,LOPEZA.
Da ova dva obrambena igraca ne odgovaraju Milsapu a pogotovo nogometne dojave West koji ce ga veceras cuvat govore i prijasnje brojke poena koje je Milsap postizao protiv njih a to su: 4poena uz sut 1/10,7poena uz sut 2/11,7poena uz sut 3/10.Prije mjesec dana je Milsap zabio Indiani 13poena uz sut 5/9 ali to je bilo kada za Indianu nije igrao West,West koga upravo veceras ocekujem da ostavi Milsapa u underu.

P.MILSAP 18,5 under 1.85PREMIER

dojaverslogo

 

Millsapa under je grijeh odigrat .. pogotovo kad uzmeš u obzir koliko taj čovjek potroši lopti .. nisam ovo igrao večeras upravo iz tog razloga, tako da sretno

Share
ShareSidebar