Ukoliko Vam je potreban dodatan izvor prihoda ili čak želite da živite od kladionice u stilu profesionalnih kladioničara, na pravom ste mestu!

Kladjenje i forma tima

Kladjenje i forma tima

 

Kod kuće i u gostima

U nogometu se uglavnom plaća za liječenje momčadi dom oblik kao potpuno odvojeno od svog daleko obliku. Neke ekipe su lige pobjede formu kod kuće i ispadanja obliku daleko. Timovi koji su jaki kod kuće i slaba u gostima mogu biti velike oklade vrijednost kod kuće “bolje” strane, pogotovo ako su igrali i izgubili nekoliko daleko igrama u posljednje vrijeme.

Bare Rezultati

Momčad koja je osvojila tri ili četiri utakmice u nizu može izgledati atraktivno kladionica prijedlog, pogotovo ako oni igraju momčad koja se bori u svojim posljednjih nekoliko utakmica. Međutim, važno je imati na umu da svi nogometni rezultati su relativni. Ne samo pogledati rezultate, imaju pogled na koji su igrali, kod kuće iu gostima rekord tima su odigrali, a ako ti timovi su nestale sve ključne igrače.

Podsjetnik slijediti prije nego što stavite nogometnu okladu

Usporedite dom obrazac za domaće momčadi protiv gostima obrazac za gostujuće momčadi
Ocijeni timove da su jedni tukli i kako se lako pobijedio
Provjerite timu vijesti i procijeniti mogući učinci igrača nedostaje ili povratka
Menadžeri stilovi – kako će to učinak utakmici?
Nedavni igre – kako nedavni? Što će učinci su na igrače?
Usporedite nedavnu head to head obrazac
Stil igre – kakav učinak će svaka ekipa stil igre imaju na igri?
Gol – usporediti postignuti golovi i priznao za svaku momčad

Čimbenici koji utječu na obrazac

Igrači

Tim vijest trebala imati veliki utjecaj na povjerenju nogometnih oklada. Igrač povratka od ozljede mogu biti poput novog potpisa i ako vrhunski igrač je postavljen propustiti predstojeće utakmice to majorly može utjecati na momčadi šansu za pobjedu u meču.

Menadžeri

Neki menadžeri učiniti posebno dobro protiv određenih timova jer su shvatili taktiku da ni zaustavlja druga momčad iz igraju svoju preferiranu stil nogometa ili iskorištava jedna od njihovih slabosti iznimno dobro. To je vrijedan gledanja, ako su menadžeri su prethodno ispunjeni, bilo sa istim timovima ili s različitim timovima i ako postoje trendovi među pobjednicima igara i da su visoke bodovanje ili niske bodovanje susreti.

Europska Igre

Uvijek provjerite je li igra koju su klađenje na sljedeći ili prethodi europsku utakmicu da je jedan od timova koji su uključeni u. Ako momčad je odigrala sredinom tjedna europsku utakmicu su mogli biti umorni, pogotovo ako je to u zemlji koja je više od par sati leta udaljen.

Ako jedna od momčadi ima europsku igru prije nekoliko dana nakon utakmice da su klađenje na, onda je vjerojatno da par igrača može biti odmorni i tim neće biti u punoj snazi.

Međunarodni prekidi

Međunarodni pauze mogu imati sličan utjecaj na europskim utakmicama. Ako igra koju su klađenje na prati od međunarodne učvršćenje popisu onda momčad s najviše internacionalaca koji su uključeni je vjerojatno da će imati umornu momčad koja nisu trenirao zajedno za tjedan dana ili tako. Postoji svibanj također biti igrači koji su pokupili ozljede na njihove međunarodne obveze.

Često važni igrači će propustiti nekoliko igara zbog međunarodne dužnosti. Na primjer broj igrača će propustiti važne domaće utakmice predstavljati svoje zemlje na Afričkom kupu nacija. Nedostaje ove ključne igrače može imati veliki utjecaj na nekim timovima.

Prethodna Povijest

Iako prethodna evidencija između dvije strane mogu biti pogrešne, to je još uvijek vrijedi s obzirom na zadnjih nekoliko sastanaka između strana. Većina trendovi iz više od prije nekoliko godina su nevažne zbog kombinacije igrača promjena, menadžer promjene, podzemnim pokretima i pravila promjene, ali postoje timovi koji konstantno tuku druge momčadi tako da potrajati neko obavijest od posljednjih nekoliko susreta između dvije strane, ako oboje imaju isti upravitelj i dalje i većinu igrača koji su uključeni u tim utakmicama.

Stil igre

To je važno uzeti u obzir stilove igranja da obje strane koriste. Dvije strane koje su u obrani i teško razbiti vjerojatno imaju nizak bodovni igru, dok dva napada momčadi sastanak često mogu stvoriti nepredvidive rezultate.

Golovi

Provjerite količinu ciljeva tima gola i priznaje. Ekipe koje su dobitne igre dva ili tri nula svaki tjedan su mnogo bolji kladionica propozicije od momčadi koje su osvajanjem jednog nula svaki tjedan. Na standardnom obliku vodiča oni će oboje imaju po jednu pobjedu uz njihovo ime, ali stil je pobjeda je također važna. sms dojava i tipovi

Dobra strategija je često predvidjeti rezultat svake utakmice da su s obzirom na klađenje na nakon gleda na iznos od ciljeva Svaki tim ocjenama i priznaje. Veći su pobjede u ispravnom rezultate, bolje oklade su. Neke statistike vodiči će vam reći više nego samo hoće li momčad je pobijedila, ali i koliko golova oni prosječni i koliko golova obje momčadi postići i kod kuće iu gostima.

Da biste vidjeli statistike o igri pronaći koeficijenata stranicu na ValueChecker a zatim na kartici Stats vidjeti najnovije rezultate i oblik sažetka.

Share
ShareSidebar