Ukoliko Vam je potreban dodatan izvor prihoda ili čak želite da živite od kladionice u stilu profesionalnih kladioničara, na pravom ste mestu!

Kladjenje na Golf

Balkan insiders betting

 

Vrste Golf Bet

Europska Red Merit

To je tržište za koje golfer zarađuje najviše novca Europske Tour nagradni do kraja golf sezone. Očekivati da će imati svoj novac vezan za do godinu dana s tom tržištu tako da odaberete svoje oklade mudro i samo kladiti ako ste u financijski tekućem stanju.

Grupa klađenje

Klađenje na koji se od skupine obično pet igrača će nastupiti najbolji tijekom turnira. Korisno tržište ako volite autsajder za obavljanje iznad svojih sukobu, ali ne pobijediti ili čak mjesto na turniru sama.

Primjer

Vi sigurnosnu Lee Westwood pobijediti četiri druge igrače i kladionice su stavili u svojoj skupini.

Ako on pobjeđuje sve od njih oklada je pobjednik.

Ako bilo koji od njih tuče Lee Westwood ulog je gubitnik.

Napraviti rez

Neke kladionice dopuštaju punters biti na koji igrači će napraviti rez. Izgledi su obično vrlo restriktivan za više imaginaran igrača koji se ponekad čini više od slojeva tržištu.

Namah

Ovo je klađenje na igrača koji će osvojiti turnir. To je vrlo natjecateljski sport, tako podloga na kratkim cijenama nije normalno preporučuje. To je često najbolje paziti na većim skupih igrača koji su vrijednosti koeficijenata da podrže svaki put. Većina kladionice sada vam omogućiti da odaberete svoje svaki put pojmove, obično između četvrtine kvota prvih pet mjesta i petina koeficijenti prvih šest mjesta. Više sigurni da su vaše igrača stavljanje, veće je mjesto koeficijenata i manje mjesta te bi trebao biti u potrazi za uzeti. Golf je jedan od rijetkih sportova u kojima je to općenito isplativo sigurnosno nekoliko odabira u istom turniru kao i izgledi su tako veliki.

Da Postavite ili Top 5 Finish

Neke kladionice nude mjesto samo klađenje. Nećete primati iste koeficijente kao što bi, ako backup svaki put, ali tu je dodano poticaj nećete izgubiti svoju pobjedu novac na izbor da nije vjerojatno da će pobijediti, jer imate samo napravili da ga stavite. Dućan okolo između bookmakers i razmjena kao i cijene često može uvelike se razlikuju.

3 Ball Klađenje

Klađenje na koji će osvojiti pojedinačnih matchups na svakoj rundi igre. To može biti osobito isplativo ako prediciting brzo ili sporo počevši igrače.

US PGA Money List

To je tržište za koje golfer na vrhu Money US PGA popis na kraju golf sezone. Kao i europske turneje Red Merit tržištu, treba očekivati da će imati svoj novac vezan za do godinu dana s tom tržištu tako ponovno birati svoje oklade mudro i samo kladiti ako ste u financijski tekućem stanju.

Spread klađenja Golf

Raspon klađenje tržištima prilično su ograničene na golf, ali ne može biti neke lijepe prilike za prodaju igrača na turniru tržištima.

Turnir Indeks

 

supertips blog o kladjenju

To je kao uvjerljivih klađenje, ali klađenje ekvivalent. Bodovi se dodjeljuju za prvih osam završne pozicije s više bodova dodijeljenih za bolje završiti. Svaki igrač je citiran sa širenjem bodova koje se očekuje da će doći. Prednost to ima u odnosu na tradicionalne izravnu klađenje je da se sve više mjesta nagrađeni i više vaš izbor nadmaši očekivanja više ćete osvojiti. Naravno, to radi na drugi način i više vaš izbor lošu više ćete izgubiti.

Primjer analize za fudbal

Vi sigurnosnu igrača čija površina je 90 – 94 bodova (Kupi na 94)

On završi treći i zaradi konačni čine od 200 bodova.

Možete pobijediti svoj ulog pomnožen 106 (200-94).

Ukupna odgovornost za okladu je 94 puta vaš ulog (koliko bi izgubio, ako je završio izvan osam najboljih, zarađivati nema bodova).

Golf bojnik izvedbe

To je slično turnira indeksa osim što se odnosi na nastup u sve četiri glavne turnire. Za to će vam trebati igrač koji je svestran i dovoljno dosljedni da igraju dobro u svim turnirima.

Razmjena Klađenje na Golf

Unatoč činjenici neke golfers čini se prilično dominantan u sportu mnogi turniri često baciti velike cijeni pobjednika. To je pogodan za razmjenu klađenja kao veći izgledi da nešto, veći postotak vjerojatnosti porasta ste vjerojatno pronaći na burzama u odnosu na koeficijente na tradicionalnim kladionicama. Nećete naći branje pobjednika bilo lakše backup na burzama, ali branje pobjednika često možete osvojiti puno više ako je unfancied pobjednik.

Veliki cijeni pobjednici nisu uvijek masivna šokovi (oni su obično u top 30 u novcu popisu za tu sezonu), ali zbog natjecateljski karakter u sportu većina trkača će biti velika cijene (sigurno nudeći svaki put vrijednost najmanje).

Na tržištima kao što su napraviti rez ili tri lopte klađenje tamo često može biti vrijednost stekao u polaganje kratke cijene. Naravno slučajni polaganje svih kratkih cijena nije preporučljivo, ali suprotne sporo predjela ili bilo igrača koji čini jako podcijenjene bi trebao biti profitabilan u dugoj vožnji.

U Trčanje Golf Klađenje

U trčanje klađenje na golf turnirima je dostupan u većini kladionica ovih dana, kao i razmjene. Vi svibanj želite vidjeti kako neki igrači početi prije nego što ih podupiru, a to vam omogućuje da učinite upravo to. Naravno, bolje Igrač počinje više njegovi izgledi će smanjeni su od prije turnira klađenje pozornicu, ali to može značiti mnogo manje ulog propada backup nema hopers.

Ona također omogućuje punters položiti igrače koji su možda postali umjetno kratke cijene. Igrači koji obično počinju i može biti trgovanje niže nego što bi trebao biti s obzirom na njihovu tendenciju da izblijedjeti kao turnir ide dalje, a igrači koji su počeli dobro, ali obično ne obavljaju dobro na turnirima vjerojatno upravo stvari ići svoj put do sada. Obje vrste igrača su vjerojatno da će završiti izvođenje mnogo gore nego svojim ranim turnira izgledi naznačeno što ih oboje vrijednost utvrđuje.

Polaganje Off

Berze također omogućiti punters otpustiti oklade su već postavljene. To može biti slučaj da ste poduprli 100/1 metak koji je sada je trgovanje na 10/1, a vi želite ili pokriti svoj udio polaganjem igrača malo ili zaključati u malo profita. Manji su izgledi su pale na, više dobit ćete biti u mogućnosti da se jamči polaganjem off. Međutim, to znači da će pobijediti daleko manje nego što bi se prvotno ako su zapeli na svoj ulog

Share
ShareSidebar