Ukoliko Vam je potreban dodatan izvor prihoda ili čak želite da živite od kladionice u stilu profesionalnih kladioničara, na pravom ste mestu!

Kladjenje na Tenis

kladjenje na tenis

 

Različite Tenis Tržišta

Pobjednik Klađenje
Ovo je klađenje na pobjednika cijelog turnira. Klađenje je normalno dostupan na muške i ženske turnira. Većina kladionice će omogućiti svakom način klađenja, obično nudi trećina prevaga na mjesto dijelu je kladiti ako vaš odabir završi prvi ili drugi. Normalno izvlačenja je poznat po teniskim turnirima, pa ako vam je igrač u slabim polovici ždrijeba, čak i ako oni nisu najvjerojatnije osvojiti turnir su mogli biti dobri jedni način kladiti.

Primjer

Dva favoriti za turnir mogu biti u istoj polovici izvući smislu da ne mogu igrati međusobno u finalu.

To čini treći favorit za turnir omiljenu do konačne iz druge polovice ždrijeba.

Klađenje
Ovo je klađenje na koji će pobijediti svaku pojedinačnu utakmicu na turniru. Postoje samo dva moguća ishoda u svakoj utakmici, tako su izgledi su vjerojatno da će biti vrlo kratko za favorite, tako mnogi ljudi mjesto četiri ili pet igrača u akomulator svakog kruga, često miješajući i muške i ženske utakmice. Nema ograničenja na to.
5 Stvari koje treba provjeriti prije stavljanja oklade teniskom meču

Nedavna obrazac za svakog igrača
Prošla utakmica između igrača
Kako tvrdi bili njihovi najnoviji utakmice?
Bilo nedavne ozljede?
Obrazac na ovoj površini – nedavno i glavu na glavu

Nekoliko primera najboljih sportskih analaliza za kladjenje

Set klađenje
Kao točan rezultat klađenja u nogometu, ovo oklada je predviđanje onoga što rezultat u setovima će biti. Ne postoje kao mnogi rezultati u nogometu, tako su izgledi su kraći. Kao u utakmicu klađenje, različiti set oklade se mogu staviti zajedno u akomulator ili multiple oklada.

Za Win prvi set
Ova oklada je upravo ono što čini. Klađenje na koji igrač će osvojiti prvi set. Favorit za utakmicu će biti favorit u ovom tržištu i vrijednost ponekad može dobiti u protivljenju neki spor predjela

U Trčanje
Najpopularniji u trčanje tržištima

Sljedeća utakmica klađenje
Sljedeća Set klađenje
Klađenje

Prednosti Tenis u trčanju

Neki igrači imaju tendenciju da se vrijeme do vrha svojoj igri, tako vrijednost ponekad se može dobiti iz backup sporo starteri u trčanju na većim koeficijentima nego što su bili prije utakmice.

Također gledajući početak utakmice ponekad možete dobiti osjećaj kako je idući u odazivom. Čuvajte se, međutim, da tenis često utakmice okrenuti na jednom incidentu koji se mijenja mentalno stanje igrača – to stvara i rizik i priliku

Nedostaci Tenis u trčanju
Tenis je sport u kojem svaka igra ima veliki utjecaj na svaku utakmicu stoga su izgledi mogu dramatično promijeniti tijekom utakmice. Ponekad je teško dobiti vaša oklada postavljena kao tržišta može biti suspendiran često kako bi izgledi da se promijenio.

Površine
Prije klađenja na turniru površinu igra će se igrati na mora uzeti u obzir. Različiti turniri su igrali na različitim podlogama. Glavna dva uzeti u obzir su trave i gline, iako su neke igre igrao na tzv tvrdim terenima, koji su napravljeni od cementa ili plastike, te zatvorenim terenima, koji koriste tepih.

Primer dobre analize za kladjenje na engleskom

Trava
To je najbrži vrsta površini i služi su vrlo važni u onome što su često vrlo kratke bodova. To ide u prilog poslužiti-i-volley stil igrači i Roger Federer je trenutno dominantna sila u igri travi. Wimbledon je jedini Grand Slam događaji igrao na travi.

Glina
Samo Grand Slam događaj odigrao na zemljanoj podlozi je francuski Open. Glina sudovi smatraju se sporije sudovi i najbolji igrač na travi nije nužno najbolji igrač na zemljanoj podlozi. Rafael Nadal je trenutno broj jedan muškarac na zemljanoj podlozi, unatoč Roger Federer dominaciju u igri travi. Između travnja 2005 i svibnja 2007 Rafael Nadal osvojio 81 uzastopnih utakmica na gline.

Hard sud
Preostala dva Grand Slam događaja, Australian Open i US Open igrao na tvrdoj podlozi. Teško sud smatra da se najviše jednaka tečaj za kakav stil igranja pogoduje. Ona se razlikuje od suda do suda o tome kako brzo je to, ali je sporiji od trave i brže od gline. Niske poskakuje bi mitinzi kratka i tu je mala prednost na moćne i teže služe igrača.

Share
ShareSidebar