Ukoliko Vam je potreban dodatan izvor prihoda ili čak želite da živite od kladionice u stilu profesionalnih kladioničara, na pravom ste mestu!

Kupovina Dojava

ZA KUPOVINU DOJAVAKLIKNITE OVDE

 

Zajednička Vrste Bet

Postoje 3 osnovne vrste oklada na pobjedu, sport u svakom smjeru, au novije vrijeme ležao.

Osvojite Bet

Pobjeda oklada je najjednostavniji tip oklade ste klađenje na konja / tim / igrač koji je osvojio nešto poput nogometne utakmice konjska utrka ili teniskog turnira itd.

Kladionice će nuditi mogućnost klađenja na svaki tim / konja / player koji vam reći koliko ste osvojiti ako taj odabir pobjedi.

Nakon toga bi ulog i ako vaš odabir pobjedi dobijete svoj ulog natrag + dobitke koji se temelje na množenjem koeficijente i svoj ulog.

Osvojite Bet Primjer
£ 50 pobjeda na Red Rum na 10/1
Ako Red Rum ne pobijedi onda gubite svoj ulog. Ako Red Rum ne pobijedi onda umnožiti ulog po koeficijentima £ 50×10 = 500 i dobijete £ 50 ulog natrag. Dakle, vaš ukupni prinos na ovu okladu će biti 550 £. Vaša dobit na 50 kn uloga će biti 500 £.

Svaki put-Bet

Each Way (IZ) oklada je u osnovi dvije oklade. Pobjeda ulog kao gore i mjesto okladi.

Prva stvar koju trebate znati o Each Way oklade je kako Iskolčenje radi.

Ulog od £ 25 EW je točno kao što zvuči – “25 funti u jednom smjeru” – tj. dva £ 25 oklade. Dakle, £ 25 EW je £ 50 kladiti se u sve.

Mjesto dio oklade je bitno backup kladiti. Primit ćete povrat na ovom dijelu uloga ako je vaš odabir pobjedi, ali i ako je to gotovo pobjeđuje

Što to znači u praksi ovisi o sportu, ali se uvijek citira s popisa koeficijenata kao nešto poput ovoga “Each Way četvrtine 1,2,3″

To znači da mjesto vašeg kladiti svaki put ulog će isplatiti u sukobu od 1/4 na pobjedu koeficijent je vaš izbor završi na pozicijama 1,2, ili 3. Ako ste završili 4. ili manje gubi.

Svaki put Bet-Primjer
Možete se kladiti £ 50EW na Dipsy diskova u 4.15 na Lingfield u sukobu od 25-1
Svakog Way uvjeti petine 1,2,3
Kladionice uzeti £ 100 dionica iz svog računu (£ 50EW je 2 £ 50 oklade)

Postoje 3 različita ishoda za ovu okladu

Konj ne uspije pobijediti ili stavite
Ako konj završi izvan mjesta (1,2,3) kao što su 4. ili još gore onda izgubiti cijeli ulog

Mjesto ali ne Win
Ako je konj drugi ili treći završi onda to stavio, ali nije osvojio. Nema razlike između 2. i 3. – oni računaju isto – oni su i “mjesto”.
Dakle, imajući na umu da vaš £ 50EW je dvije oklade – £ 50 pobjeda i 50 £ mjesto.

) Prva stvar je da £ 50 pobjeda oklade je gubitnik.
B) Međutim £ 50 kladiti mjesto je pobjednik koji je kao što je gore spomenuto se izračunava na temelju vjerojatnosti (25-1) i mjesto frakciji (1/5th), što znači u ovom slučaju mjesto izgledi su 5-1.

Tako da oklada £ 50 x 5 = £ 250 + ulog nazad dajući vam ukupni povrat od 300 kn.

Stavljajući zajedno:
Dakle, na £ 50 EW ulog (bet je £ 100), zavrsilo dobivanje natrag £ 300 ukupno = dobit od £ 200, od kojih je 250 kn neto dobiti na mjesto kladiti i £ 50 gubitak od win bet.

Win
Ako je konj zapravo pobjeđuje onda prva stvar koju trebate shvatiti je da je također mjesta – dakle obje oklade pobijediti

) Win bet plaća na 25 x 50 £ = 1.250 £ + 50 £ pobjeda svoj ulog natrag
B) mjesto kladiti plaća točno onako kako je gore što je £ 250 dobit + vaš £ 50 mjesto ulog natrag

Stavljajući zajedno:
Sveukupno ćete dobiti £ 1250 + £ 250 = 1500 £, a računa se pripisuje da je uz sve svoje ulog leđima = £ 1.600

Postavite Samo Bet

Neke kladionice i razmjene vam omogućiti da napravite mjesto samo okladu. To je isto mjesto kao dio svaki put Bet, ali ne morate napraviti win dio oklade.

Postavite jedini primjer Bet
Želite se kladiti na Dipsy diskove dorade u prva tri mjesta u 4.15 na Lingfield.
Vi stavite okladu od £ 50 na 4/1 (napomena da ne mogu dobiti kao dobri izgledi na mjestu samo kladiti kao što će učiniti na mjestu dijelu Each Way oklade) o Dipsy diskove bile mjesto.
Ako Dipsy Diskovi završi prvi, drugi ili treći ćete dobiti isti povratak – £ 50 x 4/1 = 250 £ vratili. Ako Dipsy Diskovi završi četvrti ili lošije onda gubite svoj ulog.

Prednost klađenja mjesto samo da je ne izgubiti ulog na pobjedu od uloga, ali ako je vaš izbor ne pobijediti ne pobijedi više nego da je završio drugi ili treći. Broj mjesta na raspolaganju će varirati ovisno o kladioničar, razmjena i / ili broj trkača ili iskusiti.

Različite svaki put Uvjeti

Nisu svi konjske utrke i sportski će ponuditi iste uvjete. U utrkama konja, to ovisi o broju natjecatelja i vrsti utrke. Mjesto dio je bilo 1/4 ili 1/5, a broj mjesta je obično od 2 do 4..

Za ostale sportove što može varirati puno. U nekim turnirima kao što su tenis uvjeti mogu biti 1/2 1,2 što znači da vaš jedini pokriveno za izgubiti finalist. U golfu se uvjeti mogu biti četvrtine 1,2,3,4,5 znači da završavaju u prvih 5 će dobiti nešto (ako natrag svaki put)

Lay Klađenje

Lay oklada je oklada da nešto neće pobijediti.

Dakle, ako ste ležala konja i konj = izgubi li pobijediti

Ako ležala konja i konj pobjeđuje = izgubiti

Ovaj tip oklade je narasla značajno u popularnosti tijekom posljednjih nekoliko godina s rastom kladionica razmjene posebno. Način vraća na ležao oklade se obračunava je u osnovi zrcalna slika pobijediti okladu – kao da se polaganje bet, onda netko drugi ima odgovarajuću win bet.

Položite Bet Primjer
Možete postaviti TBones problema u 3-1 u 2.10 na Southwell. Ste postavili ulog od 420 kn što je iznos koji bi mogao izgubiti ako konj pobijedi

Kao što se daje koeficijente od 3-1, a vi ste postavili max gubitak na 420 kn, to znači da možete se kladiti u 140 kn, jer ako konj pobijedi biste morati platiti osvajanje 3x £ 140 = 420 kn .

Dakle, ako konj izgubi – ne morate platiti iz – tako ćete zadržati udjele od £ 140 – £ tj. pobijedili ste 140

Ali ako konj pobijedi – morate platiti 3 x £ 140 = £ 420 tako da ćete izgubiti £ 420

Kao što vjerojatno možete vidjeti iznad vaših izgledi su “naopako Izgledi” o sukobu ste polagati. U tom slučaju polagati na 3/1 što znači da vaši izgledi su 1/3
Ako se stavi na 10-1 vaše izgledi su 1/10
Ako stavi an tečajeve na snimci kao kod 1/5, vaši izgledi su 5/1

Ostale vrste Bet

Pobjeda, EW i Lay su tri osnovne vrste oklada, ali postoji nekoliko varijacija na njih:

Dvokrevetna sastoji se od 1 oklada koja uključuje 2 odabira na različite događaje. Oboje moraju biti uspješni kako bi dobili povrat.

Treble se sastoji od 1 oklada uključuje 3 odabira na različite događaje. Svi moraju biti uspješni kako bi dobili povrat.

Isti princip vrijedi i za druge akumulatora s više selekcija.

Za objašnjenja o vrstama oklada koje se obično koriste za konjske utrke, kao što je prognoza, Tricast, Trixie, patentni, Lucky 15, kanadski, Heinz, Golijat i još mnogo toga, uzmite naš konjički sport lekciju.

Postoje mnoge vrste klađenja koje se obično koriste u nogometu klađenje kao prvi cilj rezultat, ukupnih ciljeva, Točan rezultat i još mnogo toga. Objasnit ćemo ove vrste klađenja u našim vrstama nogometnog Bet lekcije.

Share
ShareSidebar