Ukoliko Vam je potreban dodatan izvor prihoda ili čak želite da živite od kladionice u stilu profesionalnih kladioničara, na pravom ste mestu!

Kvote i Šanse

Za Insajder Dojave i besplatne tipove posetite http://www.insider-dojave.com

 

Što je šansa?

Izvan kockanje, šanse se češće naziva u postocima. Ako bacite novčić onda postoji 50% šanse da ga slijetanja na glave i 50% šanse od repa. Svi mogući ishodi u svakom slučaju će se dodati i do 100 posto.

Ako roll 6 jednostrane kockice, tu je jedan u šest šanse za bilo koji broj dolazi gore. To se može izraziti 16.66 posto (šest mogućnosti podijeljena za 100 posto).

Razumijevanje Tečajevi

Tečajevi su jednostavno odraz slučajnosti ili vjerojatnosti nekog ishoda događaja. U svakom slučaju, svaki ishod ima šanse ili vjerojatnosti odvija. Tečajevi su jednostavno tumačenje tih šansi. U kladionice čine izgledi i cijene, da bi odražavala te šanse.

Većina on-line kladionice vam dati mogućnost koja vrsta sukobu želite koristiti.

Decimalni koeficijenti, objasnio

Umjesto da koristi postotke, kladionice koristiti koeficijente. Decimalni koeficijenti se obično koriste u Europi i također poznat kao europski koeficijent.

Za pretvaranje šanse u decimalnim koeficijentima samo uzeti priliku kao posto i podijeliti na 100.

100 /% Chance = koeficijenti

Dakle, ako mislite nešto ima 20 posto šanse za pobjedu zatim

100/20 = 5

Recimo da želite staviti okladu na događaj koji ima decimalna izgledi za 5. Ako pobijedite, za svaki 1 £ ste ulog ćete dobiti 5 kg natrag. Ulog £ 10, a vi ćete dobiti natrag £ 50. Možete vidjeti da je vaš ulog je uključen u svim nedaćama.

Europski koeficijenti pomnožen svoj ulog jednak isplatu. Koeficijenti pokazuju koliko jedinica kladionica plaća se po jedinici staked.

Vodič za nepotpune Odds

U tradicionalne Britanski koeficijenti često se koristi u Velikoj Britaniji. Koristeći 20% šanse primjer opet, frakcijskim izgledi su 4/1. Britanski koeficijenti govore da za svaki 1 put 4 puta pobijediti onda ćete izgubiti. Koji je isto kao i reći da imaju 20 posto šanse za pobjedu i 80% šanse od gubitka.

Recimo da želite staviti okladu na događaj koji ima vjerojatnost 4/1. Ako pobijedite, za svaki funta ste ulog ćete osvojiti £ 4 i dobit ćete jednu ulog natrag funta, što vam daje ukupan povrat od 5 godina. Ako stavite okladu od £ 10 na 4/1, onda će osvojiti 40 £ i 10 £ imati svoj ulog vratio, što daje ukupan povrat od 50 kn.

Velika Britanija koeficijenti množe s Vašim udjela jednak je dobitak. Koeficijenti pokazuju koliko jedinica te pobijediti u smislu pobjede po jedinici staked.

SAD Tečajevi

Ako se želite kladiti na američkom sport onda ćete također trebaju shvatiti američke koeficijente. Američki koeficijenti su također poznat kao linija ili Oklada tečajeva. Ako su američki Tečajevi označeni znak + onda pokazati iznos koji bi osvojiti za 100 udjela. Ako je – potpisati onda pokazati koliko vam je potrebno da ulog za pobjedu 100.

Dakle, ako ste klađenje na događaj koji ima decimalna izgledi za 5 ili udjelnih tečajeva za 4/1, SAD Tečajevi će biti 400. Ako ste klađenje na decimalnim koeficijentima od 1,5 ili nepotpune koeficijentu ½, a zatim su američki izgledi bi-200US izgledi mogu se podijeliti na pozitivne i negativne vjerojatnosti tečajeva.

Negativni izgledi SAD pokazuju kako veliki ulog potreban za dobitak od 100 jedinica. Pozitivni koeficijenti pokazuju koliko su velike dobitke su ako ste se kladili 100 jedinica.

Odnos između Postotak sreću, decimala, Britanski i američki izgledi

Alat “Kakvi su izgledi” u nastavku pokazuje kako postotak šanse, decimalni koeficijenti, koeficijenti Britanski i američki koeficijenti izraženi su na znače istu stvar!
Moguća v Tečajevi

Odaberite šanse za pobjedu u nastavku i vidjeti kako se to prevodi na engleski, europski i američki sukobu
Šanse za pobjedu
Tečajevi engleskog
Europski koeficijenti
Američki Tečajevi

Razumijete li Oklade sada?

Polagati ispit na desnoj strani kako bi bili sigurni. Sve što prođu ispiti se dodaje na vaš profil tako da svatko može vidjeti kako si obrazovan.

Kockanje To Odd termini objasnio!

Fiksni koeficijenti klađenje

Kada postavite fiksnu koeficijenata ulog, ulog ste određeni fiksni iznos novca u odnosu na kladionicama novca predvidjeti ishod događaja. Na kladionicama koeficijenti odražavaju koliko ćete osvojiti od kladioničar ako vaš predviđanje je točno.

Ulog

Prilikom stavljanja oklade, ulog je iznos novca koji ste rizika ili kockati. Ako pobijedite onda vaši dobitci izračunavaju se prema omjerima u kojima vaša oklada je dogovoreno.

Polaganje Tečajevi

Ovo je još jedan termin za uzimanje kladioničar oklade. Pristankom svoj ulog, kladionica postavlja da se određeni ishod događaja. Kladionica je riskirati svoj novac položiti, ili obećanje da će platiti dobitak, treba vaša oklada bila uspješna.

Tečajevi protiv

Tečajevi protiv je izraz koristi za opisivanje okladu gdje ćete dobiti povrat je više nego dvostruko svoj ulog. Dobit na ulog će biti više nego svoj ulog.

Čak i novac

Također poznat kao EVS, to je kada je povrat će biti dvostruko svoj ulog. Dobit na oklade bit će isti kao i iznos koji ste staked. I vi i kladionica su riskirajući isti iznos na oklade

Tečajevi o

Klađenje na je izraz koristi za opisivanje okladu u kojoj morat ćete ulog više nego što će osvojiti, u uvjetima nepotpune je to bilo što s koeficijentima manjim od EVS, pa 1/2 je tečajeve na. Riječ ‘on’ ukazuje na to da su izgledi obrnuto. Možda ćete čuti izraz 2/1 na koji se odnosi na izbor s koeficijentima od 1-2

Kratki Tečajevi

To pokazuje da izbor ima dobre izglede za pobjedu. Kratki izgledi će biti tamo gdje ti ne bi dobiti veliki povrat ulaganja. Na primjer konj na 6/4 bi se smatrati kratki omjeri.

Long Odds

To pokazuje da izbor ima loše izglede za pobjedu. Ako ste se kladili na dugim izgledi da ćete dobiti dobar povrat ulaganja ako su točni. Na primjer, konj na 50/1 će se smatrati Long Odds.

Za pojašnjenja drugim uvjetima vidjeti naš AZ Vodič klađenja nazivlja

Sada možete razumjeti svoje vrijeme izgledi da se presele na Kako koristiti Usporedba Kvota. Na ovom tečaju ćete se prelaskom iz kladionica školu ni u kojem trenutku!

Share
ShareSidebar