Ukoliko Vam je potreban dodatan izvor prihoda ili čak želite da živite od kladionice u stilu profesionalnih kladioničara, na pravom ste mestu!

Mala Skola Kladjenja

Ako zelite da preuzmete dojave i insajdere besplatno, oni se nalaze na ovom linku http://www.insider-dojave.com

 

Dobrodošli na skolu kladjenja!

Što je OLBG klađenje školu?

Klađenje Škola je zabavan način učiti o različitim vrstama klađenja i klađenja metode, sustava i strategije. Cilj je da vam pomoći da poboljšate Vaše klađenje i vaše uživanje klađenje.

Pročitajte kroz svaki sat i koristiti interaktivne alate koji će vam pomoći poboljšati svoje znanje.
Zatim polagati ispit za testiranje onoga što ste naučili!
Svaki sat ima i anketu gdje možete imati svoje mišljenje.

Ispitanici su

Možete premjestiti iz predmeta na predmet, ali neke lekcije će zahtijevati od vas da smo prošli prethodnih testova. Na primjer, morat ćete položiti ispit o vrstama nogometnog Bet prije rješavanju Azijski hendikep.

Mi ćemo biti dodajući puno drugih lekcija koje pokrivaju teme kao što je kladionica i, sustava i strategije, zamijeni, konja, nogomet, tenis, golf i mnoge druge sportove. Ove lekcije će postati sve više i više naprednih – dobiti pucanja ili ćete zaostati!

Od studenta profesor

Kao što raditi kroz predavanja i polagati ispite ćete napredak od učenika, pa sve do profesora.

Kao član možete pratiti svoj napredak u MyTips području, a vi možete vidjeti kako drugi rade na svojim javnim Tipster profila.

Alati za naučiti i zaraditi

Mi smo izgradili brojne interaktivne alate koji će vam pomoći da poboljšate svoje klađenje. Mnogi od njih nalaze se unutar lekcija. Naš najpopularniji alati su:

Najpopularnije Kalkulator gdje možete vidjeti različite mogućnosti oklada, ovisno o tome koliko je izbor želite uključiti, a zatim vidjeti koliko mogu pobijediti!

Kako je dobar Moj Kladionica gdje možete kliknuti na svoje omiljene kladioničar vidjeti koliko novaca vi ste nedostaje na ako tvoj oklade pobijediti!

Dvaput zaradu, gdje možete vidjeti koliko možete povećati zaradu jednostavno dobivanje slighly bolje koeficijente.

Trebate dodatne nastave?

Mi imamo puno učitelja i nastavnika vrebaju u našem prijateljskom forumu. Oni će biti drago odgovoriti na sva pitanja koja imate i pomoći vam s nekim extra cramming kako biste dobili kroz te ispite!

Studija tvrdi i praksi tvrda dojava za datum

Možete vježbati mnogo od onoga što ćete naučiti u naš besplatni fantasy kladionica igri (Tipster natjecanje).

Ovdje možete “kladiti” s fantasy novca na većinu događaja koji možete kladiti na online kladioničar.

Praksa različite vrste oklada, isprobajte ideje, sustava i strategije prije klađenja za pravi novac. Isprobajte.

Pogledajte vodiča i alata u izborniku na lijevoj strani, i javite nam ako postoji više želite da se pokriju. Njegova vjerojatno već na našem popisu, ali nikad se ne zna.

Sretno i dobrodošao.

 

 

Share
ShareSidebar