Ukoliko Vam je potreban dodatan izvor prihoda ili čak želite da živite od kladionice u stilu profesionalnih kladioničara, na pravom ste mestu!

Namestene Utakmice

U organiziranim sportovima, namještanje utakmica ili sportski pričvršćivanje javlja kao utakmica se igra na potpuno ili djelomično unaprijed određen rezultat, kršeći pravila igre, a često i prava. Gdje sportskih natjecanja u pitanju je utrka onda se incident naziva utrke fiksiranje. Igre koje su namjerno izgubili se ponekad nazivaju i bačen igre. Kada je tim namjerno gubi igru, ili ne rezultat kao visok kao što se može, radi dobivanja percipiraju buduću konkurentsku prednost (na primjer, zarada visoka nacrt pokupiti), a od gamblers su uključeni, tim se često kaže da je napunjen igra umjesto da ga bacaju. U bazenu hustling, novce je poznat kao damping. U sportu u kojem hendikep sustav postoji i može se zlostavljati, novce je poznat kao sandbagging.

Bačen igre, kada je motiviran kockanje, zahtijevaju kontakata (i normalno platni promet) između kockara, igrači, službenih osoba, i / ili sudaca. Ti kontakti i prijenos se ponekad mogu naći i dovesti do kaznenog progona, po zakonu ili sportskoj ligi (s). Nasuprot tome, novce je unutarnja timu i vrlo je teško dokazati. Često, zamjena od strane trenera osmišljen kako bi namjerno povećati tima šanse gubitka (često tako da jedan ili više ključnih igrača sjediti, često korištenjem minimalne ili fantomska ozljede kao javna isprika za to), nego naručivanje igrači zapravo napolje namjerno underperform, navedeni su kao glavni čimbenik u slučajevima gdje novce je navodno.

Match-pričvršćivanje općenito se odnosi na utvrđivanju konačni rezultat igre. Drugi oblik match-fiksiranje, poznat kao točke vezanja, uključuje učvršćivanje male događaje u utakmici koja se može na kockanje, ali koji imaju zanemariv utjecaj na konačni rezultat utakmice.

 

DA PREUZMES NAMESTENU UTAKMICU KLIKNI OVDE

Share
ShareSidebar