Ukoliko Vam je potreban dodatan izvor prihoda ili čak želite da živite od kladionice u stilu profesionalnih kladioničara, na pravom ste mestu!

Kako izabrati pravu kladionicu

Ovaj članak se može naći na bettingadvice.com a izvorno napisao Geir Hoistad, bivši Tipster na Bettingadvice.

Prije nego što počnete s online klađenje, to je jako pametan da se okupe som informacije o “opozicija”, odnosno kladioničar. To je dobar savjet da slijedite ovaj mali popis prije stavljanja svoj novac u kladionicama račun:

 

Pouzdanost / Vjerodostojnost.
Je li to priznati kladioničar? Dobro poznato ime, s dokazanim? Drugim riječima: Je li vaš novac sigurno? Provjerite riječi na ulici, a među ostalim punters. Je kladioničar nepouzdani, ili jako kasno sa svojim isplatama, itd, onda imaju potražiti negdje drugdje. Poslušajte vinove loze, i obratite pozornost na ono što drugi imaju za reći o kladioničar.

Načini plaćanja.
Kladioničar trebao imati nekoliko načina za isplatu, a ne samo putem bankovnog čeka, ali i kreditnim karticama. Ja ga pronaći najviše odgovara putem kreditne kartice u svim svojim poslovima s bookies. On svibanj biti mudar kako bi otvoriti novu VISA račun, odvojen od svoje plaće-račun.

Pravila.
To je potrebno da znate pravila u svakoj igri morate igrati, a to je ista priča ovdje. Pročitajte pravila, i poslati e-mail i pitati kladioničar ako niste sigurni o nečemu. Izbjegavajte Kladionice koji ne prihvaćaju pojedinačno. Ako kladioničar prihvaća samo trebles ili u parovima, pronaći drugi. Prije nekoliko godina, samo prihvatio SSP 4 podudaranja parleys. Efektivno, to je kao reći punter: “možete imati okladu s nama, ali ćemo pobijediti u 99 od 100 oklada”. Srećom, konkurencija na tržištu bookmaking je narasla tougher, i kao rezultat toga, većina Kladionice ovih dana nude pojedinačno o svakoj igri iu svakom sportu.

Porezi.
Privatne kladionice plaćaju porez državi djeluju u. U nekim zemljama, kladioničar platiti punter porezne aswell kao što je vlastiti porezi. Kada klađenje s online kladionicama, da ne bi trebali prihvatiti poreza na dobitak. U Engleskoj, zakon navodi da punters mora platiti porez od 9 posto na njihove dobitke. Ne prihvaća plaćanje poreza na dobitak, osim ako se nalazi u Velikoj Britaniji i lokalnim kladionicama. (Poštivati ​​zakon!). Online kladionice ne naplaćuje porez na dobitke od punters.

Cijene.
Kakav je vaš izgledi kladioničar ponuda? Kako se izgledi u odnosu na ono što drugi nude na isti događaj? Da li kladioničar promijeniti izgledi puno, a kladioničar predstaviti svoje cijene za događaje početkom u tjednu? Iako Kladionice to promijeniti svoje koeficijente (često obavlja na popularne događaje, kao što su veliki soccergames i formula1 i prvenstvima, itd), te bi trebao dobiti koeficijente koji se nude u trenutku nalazi svoj ulog. Ako kladioničar mijenja koeficijente na događaju nakon što ste postavili svoje oklade, i vaš višak promjene kao rezultat toga, ići pronaći drugi kladioničar. U kladioničar ponašanje je neprihvatljivo, ali onda ništa, a on je nije dostojan pošten kupac kao i sebe. Normalno to nije problem, ali je poznato da se dogodi s vremena na vrijeme.

Najveće dobitke.
Provjerite je li vaš kladioničar je dobio vrlo niske maksimalne dobitke. Za prosječnu punter, to nije važno, ali za tvrdih momaka, koji se može kladiti 10 Grand nego na desetica sada i onda, to može biti od neke važnosti.

 

Minimalni depoziti
Nadam se samo da će morati položiti svoj teško zarađen novac jednom, ali to može biti vrijedno imati pogled na bookies ‘pravilima u vezi minimalne depozite. Neki Kladionice tražiti sreću u depozite. Držite se podalje od ovih lešinara!

 

Događanja ponudio.
Najgore što možete učiniti kladioničar, ne nudi lousy cijene. Infact, najgora stvar ne nudi Vam mogućnost klađenja na događaj. Neki Kladionice samo da nude tečajeve na vrhu lige, a nikada gnjaviti oko engleskog jezika 2. ili 3. podjela, ili talijanskom Serie B. Neki čak i ne zamarati se s norveškom 1.division tijekom ljetne stanke u europskim ligama. To je jedan od glavnih “pre” ako vaš kladioničar ponuda su mnoge događaje kao što je moguće, ne samo nogometni, ali sve vrste sportova. Pametan kladioničar zna, Naravno, da kada mnogi događaji dobivaju, šanse su da punters će se kladiti na više događaja nego što je prvotno imao na umu, čime se povećava Kladionice šanse dobiti. Privatni Kladionice uglavnom ne nude većinu događaja, dok su nacionalne kladionice u Norveškoj, Švedskoj i Danskoj samo pokupiti šaku sve utakmice na raspolaganju, a često ne uključuju velike favorite u svojim popisima događaja. Pinnacle i Interwetten su Kladionice koji pokrivaju veliki broj događaja svaki tjedan. Ne prihvaćajte Kladionice koji pokrivaju samo nekoliko sportova, a Kladionice koji ne nude vam mogućnost klađenja na nižim podjela, ili koji često isključuje velike favorite iz svog popisa događaja.

 

Vise o kladinicama na http://dnevni-tipovi.net78.net

Share
ShareSidebar