Ukoliko Vam je potreban dodatan izvor prihoda ili čak želite da živite od kladionice u stilu profesionalnih kladioničara, na pravom ste mestu!

robaizkine

Kupovina robe iz kine moze biti teska i komplikovana, pogotovu na internetu.

 

P5. Zašto je jeftinije koristiti vaš servis nego kupovati direktno od prodavca?
O5. Kada kupujete različite proizvode od različitih prodavaca plaćate međunarodni transport za svaki paket. Dok uz našu pomoć takve proizvode mi možemo objediniti tako da se transport plati samo jednom.
Drugo, kada nam pristignu Vaši proizvodi mi ih proveravamo da li imaju oštećenja, ako ne zadovoljavaju mi ih vraćamo prodavcu tako da minimiziramo eventualne Vaše novčane gubitke, dok samostalno to ne možete da učinite.

P6. Šta Vas izdvaja od ostalih Taobao agenata?
O6.

  1. Porudžbine kreirate na maternjem jeziku. Ako Vam je potrebna pomoć možete nam se u svakom trenutku obratiti, i na svaki Vaš mail biće odgovoreno.
  2. Nemamo minimalnu cenu porudžbine. Ne zanima nas koliko košta Vaš proizvod. Naša provizija je 30% ili minimum 70juana.
  3. Naš sistem narudžbine je veoma jednostavan i upotpunjen uputstvima za korišćenje.
  4. Sa nama kao pomoć pri kupovini ne samo što ćemo pregledati Vaše proizvode dok su u Kini nego ćemo Vam po potrebi i poslati sliku proizvoda ako želite.
Kupovina najkvalitetnije robe iz kine

Najkvalitetnije roba iz kine i  kupovina iz kine prodaja proizvoda , igrace, zenska i muska garderoba, dronovi, dron iz kine mozete kupiti po najpovolnijim cenama. Isporuka robe se vrsi iz Engleske i besplatna je.

Vrsimo besplatnu isporuku do vasa adrese u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji.

e-mail: help@robaizkine.com

Tel: +381616428852

Načini Slanja

Svaki proizvod koji naručite iz naše prodavnice šalje se isključivo iz skladišta u Engleskoj. Domaći carinici, u poslednje vreme, obično primenjuju praksu da zadržavaju na carini samo robu koja se šalje direktno iz Kine što sa robom iz našeg online shop-a nije slučaj.

robaizkine Vam omogućava dva načina slanja proizvoda iz skladišta u Engleskoj:

  1. Potpuno BESPLATNO slanje svakog proizvoda iz Engleske regularnom (obično DHL) poštanskom službom u trajanju od 6 do 16 radnih dana za isporuku do Srbije i posle na vašu adresu.
  2. Slanje paketa regularnom poštanskom službom iz Engleske (obično DHL) ali registrovanom pošiljkom gde dobiajte kod (broj) Vaše pošiljke i možete je pratiti online kako bi u svakom trenutku videli gde se nalazi, instrukcije i linkove za praćenje paketa dobijate u konfirmacionom email-u koji Vam šaljemo po slanju robe, ova vrsta slanja do Srbije može trajati od 4 do 13 radnih dana i naplaćuje se u iznosu od 4 do 9 EUR u zavisnosti od težine i vrednosti paketa.

 

Share
ShareSidebar