Ukoliko Vam je potreban dodatan izvor prihoda ili čak želite da živite od kladionice u stilu profesionalnih kladioničara, na pravom ste mestu!

Sistemi za kladjenje – Klađenje Uživo

Izrada sportsko klađenje tijekom igre postaje jedan od najpopularnijih načina da se kladiti, a mi smo stvorili live klađenju tutorial kako bi se osiguralo naši čitatelji znaju što rade prije nego uzimanje poniranje u igri.

Glavni razlog zbog kojeg sportski entuzijasti vole live klađenje je činjenica da su u mogućnosti vidjeti kako timovi podudaraju se u stvarnom vremenu prije nego što okladi. Koliko puta ste se kladili na momčad, samo kako bi vidjeli ih izaći potpuno ravne i izgledaju kao da su svi jeli lošu seriju plodovima mora? Ne bi li priliku vidjeti kako se momčad izgleda prije nego što se kladiti? To je točno privlačnost koji žive klađenja darove.

Beyond samo vidjeti kako izgleda sigurno strana prije klađenja na njih, možete dobiti neke nevjerojatan vrijednosti u live klađenju. Reci Kauboji igraju načelnika u redovnoj sezoni NFL igre i Dallas je 14,5-point favoritkinja i započeti natjecanje. Kansas City vraća otvaranja ritanje za rezultat, a zatim presretanja Tony Romo i dovodi ga do kraja. To je još uvijek rano u igri i uz Cowboysa dolje 14-0, ne izgledaju kao da imaju puno šanse za pokrivanje da je izvorni raspored bodova.

Ako pothvat u live klađenje u ovom trenutku u igri, vjerojatno mogao dobiti okladu u Dallas na +3, ako mislite da je otvaranje pogreške su jednostavno bile slučajne pogreške koje se neće ponoviti. Ovo su vremena kada žive kladionica je velika prednost jer možete napraviti kladiti na Cowboysa ako misle da su doista puno bolja momčad od načelnika. Morate izabrati svoje točke, ali ja osobno osjećam da uživo klađenje olakšava kladiti. Vi imate više povjerenja kad imate priliku vidjeti momčad izvesti – čak i ako je to samo za jedan disk.

Osim toga, neke ekipe su samo sporo-predjela ili velike na povratku u igrama, a to je ono što čini live klađenje toliko profitabilna. Vi nikada ne može računati iz Quick-bodovanja momčad kao što je colts ili svecima, i to je dobra ideja staviti live oklade na njih ako je bilo koji sastav će se dogoditi da se dolje rano. Oni mogu i staviti nekoliko touchdowns na ploči u jednoj četvrtini, a zatim ste koristili živjeti klađenja kako bi kladiti da ste nevjerojatno vjerojatno da će pobijediti.

UŽIVO mogućnosti nisu ograničene samo na točke širenja kao također možete kladiti na konačni rezultat. Jedna od mojih omiljenih live klađenju mogućnosti da obavljaju u NFL je kada se dvije velike obrane igraju a tu su i posebni timovi ili obrambeni touchdowns u ranom ide. Obje od tih slučajeva su prilično rijetki i to ne mijenja činjenicu da ne mislite ili kazneno djelo će se premjestiti lopta lizati. Umjesto da se kladiti na “pod 32″ prije utakmice, vi ste ponudio “pod 42″ sa 3 četvrtine napustili.

The semafor ne uvijek reći cijelu priču i to je jedan od najlakših načina da objasni kako klađenje uživo može vas tona novca, ako ste sposobni nego što situaciju i figuring out kako timovi su vjerojatno da će igrati Ostatak igre.

Share
ShareSidebar