Ukoliko Vam je potreban dodatan izvor prihoda ili čak želite da živite od kladionice u stilu profesionalnih kladioničara, na pravom ste mestu!

sportska oblozuvalnica

mestenke   sportska oblozuvalnica

 

Razumijevanje utrke obrazac

Fixed Matches on youtube

Najbolji način za neiskusne kockar poboljšati svoje šanse za pobjedu je kako bi bili sigurni da oni razumiju način na koji oblik za utrku je prikazana u novinama ili utrka.

Mi ćemo pokrenuti kroz terminologiju koje možete vidjeti u raznim publikacijama, tako da ste u potpunosti spremni kako bi se povećala dobit!

Gdje mogu naći utrke obrazac?

Neke web stranice će istaknuti osnovne informacije kao što su imena konja koji su zbog pokrenuti na sastanku i vodič za mogućim cijenama koje mogu biti u ponudi od konja.

Za detaljnije informacije, free web stranice poput Racing Post ili Sporting Life bi trebao biti dovoljno dobar. Kao što ste postali napredniji postoje razne druge web stranice na internetu koje mogu pružiti dodatne informacije i ocjene.

Što informacije dostupne su u Racing obrascu?

Većina vodiči oblik će imati utrke na svakom sastanku jasno odvojiti i tempiran tako da možete vidjeti gdje svaki počinje i završava. Gotovo svi će podijeliti informacije o svakom konju u linijama i prikazati im nešto ovako;

411-21 Red Rum Đumbir McCaina 12-0 T Stack

Ova linija informacija vam govori;

411-21 Ovo su konju u završnu stavovi o svojim posljednjih pet staza
Red Rum Ovo je konj ime
Đumbir McCain To je ime osobe koja vlakovi konja
12-0 To je težina konj je zbog nositi u ovoj utrci. To će uvijek biti prikazan na carskom utega formatu u Velikoj Britaniji.
T Stack To je ime džokej zbog uzeti vožnja na tog konja

Ostali dijelovi informacija će biti dostupan kao

broj dodijeljen konja u utrka. To će također biti vidljiv na konja težine tkanine i pomaže utrke goers identificirati svoje odabire.
Dobi od konja. Obično se na ravnom konja rasponu 2 do 5 (ponekad malo stariji) i tijekom skokova 5-12 (povremeno stariji)
Ždrijeb za konja – za stan utrke kada su konji ići u zelenim “štandovima” na početku utrke, svaki od njih ima svoj broj. Pozicija u staje konjska utrka može dati prednost u nekom races.A reprezentacije od boja da je džokej na brodu svakog konja će se prevoze

Kako Pročitajte obrazac utrke konja?

free fixed matches and premium tips

Najbolji način da odaberete pobjednika je napraviti presudu na svaki konj šanse na temelju svoje analize svom obliku. To možda zvuči komplicirano, ali nakon što se razbije različite dijelove informacija to nije tako teško kao što neki ljudi bi nam vjeruju!

Obrazac studenti će uzeti u obzir puno faktora prije stavljanja svoju okladu i oni poduzeti neke ili sve od sljedećeg u obzir.

Razumijevanje utrke obrazac – Going  dojave na fejsbuku

Neki konji mogu pokazati značajan sklonost za trčanje na određenu zemlju ili ‘ide’. Na primjer, Hot Weld, pobjednik 2007 škotske Nacionalne i Betfred Gold Cup je pokazao svoju najbolju formu pobjednički na terenu koji je ‘dobro’ ili ‘dobro firma’. To uglavnom znači na stazi gdje je došlo malo nedavne kiše. Ostali konji će se izvoditi na svojoj najboljoj formi, ako ide opis je opisan kao ‘meke’ ili čak ‘teške’.

Brz način da provjerite svoj odabir sklonost je da pogledate u odjeljku koji navodi su konji ‘prethodni obrazac i vidjeti što tlo konj je osvojio ili pokrenuti dobro.

Utrke Obrazac objasnio – Udaljenost

Jedan od najvažnijih elemenata koje treba razmotriti je li vaš izbor će biti prilagođen prema udaljenosti utrka je tužiti se pregaziti. Utrke na ravnim i preko skokovima su pregazio raznim udaljenostima i neki konji će biti pogodna za kratko ‘sprinta’, gdje je naglasak će biti na brzinu dok ostali konji će radije mnogo dulje utrke gdje izdržljivost je ključ.

Mnogi konji će pronaći udaljenost koja im odgovara i držati se izvodi samo u utrkama ide oko tog putovanja. Kada počinje s analizom oblik to je vjerojatno dobra ideja da se koncentriraju na one konje koji imaju dokazanu obrazac nad udaljenosti od utrke.

Kao da steknete više iskustva možete početi donositi sudove o konjima koji se izvode nad novim udaljenostima. U ovom trenutku, možete početi gleda na konju u rodovnicu za tragove kao da ako konj će biti prilagođen od strane velikih promjena u razmaku od utrke su trčanje u.

Utrke konja Obrazac – klasa

Konji imaju tendenciju da se bića navike i, ako borave u formi, mogu održavati visoku razinu dosljednosti. To je uvijek vrijedan ček vidjeti ako konj pokrenuti dobro u određenim vrstama utrka. Na primjer, konji mogu obavljati dobro u poteškoćama, ali je teško naći na korak do navedenih ili grupa klasi.

Razumijevanje Obrazac – Konji za tečajeve

Neki konji samo će pokazati svoju najbolju formu kada se izvodi na određenim stazama. U posebnosti pjesme poput Chester ili Fakenham stvarno može odgovarati neke konje i to je uobičajeno za neki konj postati ‘tečaj stručnjaci’. Dakle, uvijek provjerite na ono što prati vaš izbor je prethodno pokrenuti dobro u.

Što učiniti Kratice u Horse Racing obrascu znači?

Obrazac Kodovi i sigurni tipovi za kladionicu na moonfruit

Postoje mnoge skraćenice u obliku konja, ovdje su neke od značenja:

(C) znači magare. Ovo je muški konj dok ne navrši pet i postaje (h), što znači konj. (G) označava uštrojen konj, što je muškarac konj koji je kastrirani. (F) je ždrebica. Ovo je ženski konj dok ona pretvara pet i postaje (m), što znači da je ona postala mare.
Koeficijenti oglasi su uvijek treba čitati kao broj jedan. Na primjer, ako je prvi broj u šansi stupcu 2, to znači da je konj je izgledi za pobjedu određenog utrku su 2-1.
Skraceni slova u rezultatima pokazuje koliko konj bio pretučen. Vrat je skraćeno kao (nk), glava je skraćeno kao (HD) i kratka glava je skraćeno kao (SHD)

Share
ShareSidebar