Ukoliko Vam je potreban dodatan izvor prihoda ili čak želite da živite od kladionice u stilu profesionalnih kladioničara, na pravom ste mestu!

Povratak Tipstera

BOMBA TIKET ZA DANAS OVDE

Gdje se vrijeme ići?
Err hello!

Razmišljao sam o povratničkom mjestu za neko vrijeme sada, pa dvije godine – i jedan dan – nakon mog zadnjeg bloga upisa, evo ja sam opet.

Ja sam uvijek koristi za pronalaženje blog prilično lako napisati, da li će stvari teći nakon toliko slobodno kao duge pauze ostaje da se vidi – nadam se uskoro vratiti u moje korak ponovno.

Prije nego što sam ići dalje, mogu reći puno hvala za sve lijepe komentare koje su ostavili ovdje kad sam potpisao off, oni su bili jako cijenjena i podiže mi raspoloženje kada sam ne osjeća prevelika o stvarima.


Uostalom, za dobrobit svakoga tko naleti preko to slučajno, ili onih koji još uvijek imaju linkove na ovdje, ovdje je brz rekapitulacija moje priče.

Ja izvorno počeo pisati ovaj blog u listopadu 2007 – izjavio je cilj u to vrijeme bio bi 25.000 £ po klađenje od 31.12.2008, počevši od £ 6.000 banke. Ja bih to učiniti tako da se pretplatite na neke od vodećih utrke konja tipping usluge (dodatno 4000 £ je izdvojena za pretplate), kao i svoje vlastite klađenja na konje i druge sportove.

£ 6000 bankroll nije bio stvarno dovoljna s obzirom na ulog bio sam koristeći čak i tada. Međutim, ja ne znam da li ili ne moj plan bi raditi pa sam shvatio da ako sam spalio moj put kroz 10K onda bih zaustaviti i okrenuti pažnju negdje drugdje.

Srećom za mene su stvari išle vrlo dobro i, unatoč mnogim usponima i padovima, bio sam letio zajedno do kraja listopada 2009, a do tada sam bio 55.000 £ u dobiti za godinu i više od 80.000 £ za dobar jer blog je započeo dva godina ranije – ti likovi su bez pretplate što ću doći na kasnije.

Jasno sam shvatio sam na nešto za sada, a ja sam napravio sudbonosnu odluku za prekid moj skraćenim radnim vremenom na kraju godine – Već sam rezervirali sedam tjedan odmor u Australiji i Novom Zelandu nakon Božića, pa sam odlučio da sam ne ide natrag na posao kad sam došao kući.

Posao nije bio osobito poticajan, ali je služio za pokrivanje sve svoje račune svaki mjesec. Međutim sa svojim udjelima na dnevnoj osnovi često bude veći od moje mjesečne neto plaće, ja bih napravio moj um se da to nije potrebno više.

Prvi znakovi nevolja naprijed je došao krajem 2009, kada sam izgubio 18.000 £ u šest tjedana (ne zvuči tako loše kada kažu da brzo!) I ja vrlo je laknulo kad sam bio u mogućnosti uzeti pauzu od njega sve i zaboraviti jurnjava cijene i provjeru rezultata za neko vrijeme.

To je trebalo postaviti alarm zvonjava, ali, dok je možda bio prigovaralo sumnje, stavio sam ga čvrsto u pamćenju i usredotočila se na činjenici što sam osvojio 63.000 £ od punting u tek nešto više od dvije godine, i osjetio sigurni da će stvari dalje na isti način u 2010.

Australija i Novi Zeland su bili fantastični – istinski odmor od života, ali to znači još jedan značajan trag u moj bankroll i ja bih vjerojatno nesvjesno već zapečatila sudbinu.

Ja prerađen moj iskolčenja plan za novu godinu kad sam se vratio – ja bih shvatio krajem 2009 koji je bio sam više ulog, 5000 £ izdatak postaje norma u subotu i to je bilo previše.

Počela sam u veljači 2010 i to je brzo postalo jasno da su se stvari drastično promijenio, ne samo u smislu rezultata, ali najvažnije je kako su koji utječu na moje razmišljanje.

Dok je moj bivši posao nije točno podići svoje duhove, to je platio račune i dao mi nešto za napraviti osim provesti cijeli dan stavljanja oklade na, a zatim gledate kako su se na, koji nije bio previše dobro u to vrijeme.

Već sam se osjećao pritisak u vrijeme Cheltenham Festival je došao oko mjesec dana kasnije, a dok to nije bio katastrofa Počeo sam shvaćati da to stvarno nije ono što sam se nadao da će to biti, a niti je ono što sam htjela.

Borio sam se na još nekoliko tjedana, i dalje polako iskrvare daleko novac, ja sam pao par od najgorih koje obavljaju usluge i trialled nekoliko one, ali ništa nije promijenilo.

Petak 30. travnja nastavio vožnju tuga i dok je gubitak od manje od £ 300 evra na dan je teško zemlja drobljenje, nešto puklo u meni i odlučio sam sam imao dovoljno i sam napisao “moj konačni blogu”. Najbolje besplatne tipove mozete pronaci na insider dojavama.

Odvikavanje od moj posao, kada sam učinio, zajedno s vrlo skupo odmor, loše gubi trčanje i hipotekama, račune i troškove koji žive na vrhu značilo da sam uspio snimiti svoj put kroz ogroman moj kapitala u vrlo kratkom vremenu. Postalo je jasno da bih stvorio noćna mora za sebe, što bi se samo pogoršati ako nisam stati na kraj tome.

Na kraju nisam mogao nositi s činjenicom da u roku od tjedan dana sam mogao izgubiti više od 10.000 £ nakon mišljenja drugih ljudi i da nemaju kontrolu nad ishodom.

Tako sam odlučio izaći dok sam još imao pristojan iznos novca u banci, da se zalihe i ponovno procijeniti stvari.

Bio sam vrlo sretan da uhvatiti veliki val i da je vozio za sve što je vrijedno više od dvije godine. U pojedinim Steve Lewis Hamilton i konjski ulaganja imali su fantastične staze tijekom moje vrijeme s njima, a tu su i neki drugi fantastičan pobjednički dana s velikim pobjednickim prognoze i tricasts ide u, i, naravno, velika noć kada Ryan Moore osvojio Wyndham Openu na isti dan Engleska ponovno pepeo u 2009!

Cjelokupna moja dobit tijekom trajanja blog je oko £ 57.000 – jako lijepo, ali da ne uključuje pretplatu Platio sam tijekom tog vremena, što je ukupno 20.273 £ vjerovali ili ne.

Tako neto dobit od 37.000 funti u 31 mjeseci, što je skromniji £ 1200 mjesečno – ali još uvijek jako dobar povratak s obzirom koliko loše stvari ode u posljednjih nekoliko mjeseci.

Sam bio vlasništvo čitao neke od blog entries prošlog tjedna, a dvije godine niz linija to je gotovo kao da sam čitajući tuđe priče.

Gledajući unatrag, sada, moja strategija čini se pogrešno u najboljem slučaju, krvavi glupi neki možda misle, ali unatoč tome strašno vožnji na kraju 2009, stvarno sam mislila da će to raditi.

S vremenskim odmakom, naravno, mogao sam učiniti stvari drugačije.

Nisam imao B plana da padne natrag na, ako se stvari ne rade – Trebao sam proveo neko vrijeme razmišlja o alternativnim strategijama ili prihoda potoci, koji bi barem dali mi neke kontrole iznosa novca teče u i iz mog bankovnog računa svaki tjedan, i, naravno, uzimajući drugi dio-vrijeme posao bi odmah su objavili neki od pritisak – živite i učite mislim.

U međuvremenu dvije godine sam se vratio u svijet rada – iako mi je šest mjeseci da pronađu posao, koji je služio dodatno smanjiti svoj bankovni saldo, te je poduzela sve do sada da se stvari ide u pravom smjeru ponovno.

Ja još uvijek imaju samo skraćenim radnim vremenom – nisam radio kao s punim radnim vremenom plaća rob od 2004 i to je kako sam ga voljela. Međutim, imam svoje vlastite interese poslovne sada koji bi me jako zauzet pa sam radio kao teško kao što sam učinio u dugo vremena.

Punting pametno više ne pridržava bilo koje tipstera, iako mi je činiti držati zainteresiranim oko na stvari. Ja još uvijek vole da imaju ulog i uživam ide na utrke koliko sam ikad učinio.

Tijekom posljednjih nekoliko godina sam bio obličje at različite načine trgovanja na burzama, u početku u očajničkom pokušaju da pravo na brodu, ali u novije vrijeme s puno bolju ideju o tome što je sam pokušava učiniti. To je mjesto gdje većina moje pozornosti bit će usmjerena od sada i nadam se da moj novi pristup će biti od interesa za neke od vas koji se koristi za čitanje bloga. webnode dojave

Ive ‘uzeti sve stare linkove blog dolje, ali ja ću biti povezivanje s nekim od blogova trenutno sam pročitao, a ako netko želi link do tada će mi dati shout, a ja ću biti sretni da obvezuju. Morat ću nered okolo sa rasporedom, možda čak i dati mu novo ime, ali još uvijek ćete biti me pokušavaju kako bi ga platiti.

Dobro je da će se vratiti!

 

BOMBA TIKET ZA DANAS OVDE

Share
ShareSidebar