Ukoliko Vam je potreban dodatan izvor prihoda ili čak želite da živite od kladionice u stilu profesionalnih kladioničara, na pravom ste mestu!

Trke Konja

SMS VIP TIPOVI

 

Kladionica cijena i vikendicu cijene

Uvijek je važno imati na umu da su cijene na burzama su uvijek veće od onih na tradicionalnim kladionicama. To mora biti slučaj da se punters se kladiti na burzama nego u kladionice. Svatko tko je polaganje oklade na burzama će morati položiti oklade na preko izgledi dostupni drugdje, tako da je važno zadržati vrijednost na umu.
Ako kladionice su 9/4 oko favorita u određene rase cijena na Betfair je vjerojatno da će biti oko 5/2 znaka.

Polaganje U Trčanje

Jedna vrsta polaganja koji je dostupan na burzama je polaganje u trčanju. To znači potrazi za položiti konje dok su oni sudjeluju u svojim utrkama. To je nešto kao specijalist vještina sloj će morati imati dobro razumijevanje putovanja putu konja, što može dovesti do toga da uzimajući blokiran i dobro razumijevanje tempom. Također je važno da imaju veliko znanje o obliku knjige kao konji koji se pojavljuju da se ide dobro, ali naći malo pod pritiskom su u vođenju punter san.
Stvari za naučiti prije polaganja konje

Razumjeti tempo ako polaganje u trčanju
Saznajte kako različiti konji putovati
Studija tržišna kretanja
Razumjeti ante tržišta poštanskih kao i oni mogu biti slojeva zlatne mine
Prepoznati razloge da se protive konje

Trgovinski

Sloj na burzi jednostavno možete zaraditi polaganjem konje koji su kasnije će se trgovanje na veću cijenu. Nakon sloj se dobio u poziciju u kojoj će profitirati ako konj je pretučen, onda oni mogu poduprijeti istog konja na većim koeficijentima (ako tržište to dopušta) bez potrebe da položi daljnje gotovinu na temelju položaju su već postignut . Iznos dobiti koji se mogu zaključati u ovisit će o izvornom pitanju i koliko je velik pomak u konja cijeni je.

Predviđanje koji konji će ugovor u cijeni i koji su idući u drift je često teško. Postoje, međutim, neki konji koji se uvijek čini da odlutaju u klađenju, a tu su i konji koji nisu pokrenuti za vrijeme tog drift zbog upitnicima preko njihove sposobnosti. Ostali razlozi konji Drift uključuju se nedokazane u uvjetima utrke (prizemlje ili izlet) ili jednostavno zbog snage drugih konja u istoj utrci.
Trgovanje za besplatno kladiti

Možete pronaći konja koji možete očekivati da će se kockao na tijekom dana i stoga očekujem njegova cijena će skratiti (smanjiti).

Imate £ 100 na na 8/1 ujutro (oklada 1)

Sat prije off konja je trgovanje na 5/1.

Možete otpustiti svoje £ 100 dionica po koeficijentu 5/1 (Kladite 2)

Ako konj izgubi:

Kladite se jednom izgubi => gubite 100

Kladite se dvije pobjede => vas osvojiti 100 (iznos uloga vam legao)

Možete čak i break ukupni

Ako konj pobijedi:

Kladim 1 pobjeda => vas osvojiti 800

Kladite se dva gubi => gubite 500 (iznos koji ste morali platiti polaganje 100 @ 5/1)

Možete osvojiti 300 ukupno

Dakle, u suštini ono što ste stvorili je situacija u kojoj ste osvojiti 300, ako konj pobijedi, ali ništa ne gubi ako izgubi – u suštini besplatno kladiti!

Ante Post

Ante Post oklade je često sloj raj jer konj ima jednostavno ne kandidira za sloj za okladu. Tu je uvijek šansa da konj će biti postavljen na mnogo veću cijenu nego što će biti na dan, tako Ante Post polaganje mora biti učinjeno s puno poštovanja.

Treneri će često reći da konji neće raditi u utrkama ako tlo pretvara određeni način i veći treneri često imaju nekoliko mogućnosti za ono konj su pokrenuti u određenom Ante Post utrci. Ispravno predviđanju kako tlo može voziti na dan utrke ili rade trener planove za utrku može biti vrlo isplativo. Čak i ako sloj dobiva stvari pogrešne o tome hoće li ili ne konj će sudjelovati, konj još uvijek mora pobijediti za sloj da bi gubitak.

Jednostavno polaganje gubitnicima

Mnogi slojevi jednostavno ležala konji oni ne misle se ide na pobjedu. To može biti najjednostavniji oblik polaganje i vrlo isplativo ako je učinio ispravno. Mora postojati razlog da se suprotstave konja koji se postavio, ali u utrkama postoje mnogi faktori koji mogu računati protiv konja i ako jedan ili više od tih čimbenika nije na mjestu onda to može biti razlika između konja po pobjedu Širok marža i pretučen po širokom marže.

Razlozi za protive

Cijena

Ponekad konj će jednostavno biti trgovanje po cijeni koja ne istinski predstavljaju svoje šanse u utrci. Niža cijena u odnosu na svoje šanse bolje vrijednosti za punter koji je to polaganje. Polaganje sve kratke cijeni konje nije zajamčena put do dobiti, kao što je slučaj za polaganje svih favorita. Svaki konj mora imati svoje relativne šanse i tečajeva vrednovati prije logična odluka je napravio.

Tlo

Međutim dobar konj, neki jednostavno ne može ići centimetar u određenim vrstama tla. Uzgojni će predložiti kakvu vrstu tla konj je vjerojatno da će uživati, ali ništa je postavljen u kamenu s uzgojem. Konj koji je prethodno borio u određenoj vrsti tla koja je sastanka da zemlju ponovo nakon pokazujući poboljšanu formu vratiti na svoje omiljeno površinu je često dobro ležao.

Putovanje

Kada konj radi na novom udaljenosti po prvi put su se uvijek izvode u nepoznatom teritoriju. Prethodne utrke može predložiti korak gore ili dolje putovanje može dovesti do poboljšanja u konja, ali to nikada nije zajamčena. Opet, uzgoj je vjerojatno da će predložiti kakav izlet će biti pogodna, ali nema garancije. Ide protiv zrna u protivljenju nešto što mnogi drugi misle će se poboljšati često može biti isplativo za slojeva ako je cijena dovoljno kratko.

Quirky Konji

Neki konji čini da se bore kako bi dobili svoju glavu ispred obzira oporbene. Konj s nizom drugih mjesta uz svoje ime može opisati kao dosljedni, ali također bi se mogla smatrati ‘quirky’ vrsta ili čak ‘Dog’. Konji koji daju malo pod pritiskom ili ne učiniti ništa kada udaranje prednji često može biti umjetno kratke cijene kada padaju u razredu i mnogih slojeva će biti spremni da ih se na bilo oporba.

Tečaj

Neki konji su pogodnije različitim vrstama naravno. Ključne razmatranja

Bilo da su savija lijevo ili desno predao
Duljina konačni ravno – neki konji moraju duže ravno da se ide
Oštrina od zavoja i brda – tečajevi poput Chester i Brighton imaju posebno oštrih zavoja i tečajeve poput Epsom i Lingfield imaju puno više valovitost od mnogih tečajeva

Naravno da nisu samo gleda da je to iz perspektive konju ste polaganje, ali i drugih konja. Možda jedan od drugih konja ima posebno dobar rekord na ovoj stazi, ali radi loše elsehwere.

Vrijeme Budući Last Run

Idealno vrijeme između staza može varirati od konja i često udaljenost da radi više i dužina kampanje može biti faktor. 21 dana se često navodi kao dobar duljinu vremena između utrka. Vrlo kratka razdoblja od posljednje utrke često stvaraju više neizvjesnost o konju, kao što to čine vrlo logn razdoblja koje dovode u pitanje konja fitness

Klasa Race

Ako konj sada pokušava višu klasu utrci nego što je naišao prije toga, čak i ako je osvojio puno nižih razreda utrkama to može ozbiljno smanjiti svoje šanse za uspjeh, ali vrlo često na činjenicu da je osvojio puno u nižim razredima učinit će to vrlo kratko cijena

Samo Slabo Vrijednost

Ljepota kojom je da ako mislite konj je vrlo slaba vrijednost iz perspektive prateći onda bi to mogao napraviti to veliku vrijednost za polaganje.

Share
ShareSidebar