Ukoliko Vam je potreban dodatan izvor prihoda ili čak želite da živite od kladionice u stilu profesionalnih kladioničara, na pravom ste mestu!

Ulaganje u Kladionicu

Tipovi za kladjenje i dojave iz fudbal kosarka prelazi iz 1 u 2

 

Klađenje Banke

Mnogi profesionalni punters željeli imati set kladionica banku (veličina varira ovisno o bogatstvu) iz koje su postavili sve svoje oklade. To im omogućuje da lako pratiti račun dobiti i gubitka, jer su svi dobici i gubici koji dolaze iz iste banke. Ona također omogućuje im da ulog set razmjere svoje banke na oklade koje odražavaju njihovo povjerenje u odabiru šanse. Dobit iz banke povremeno povuče ili povučena kada dosegne određeni iznos koji će se koristiti za ne-kladionica svrhe.
Primjer

Vi svibanj imati kladionica banku? 1000, iz koje se može povući Dobit svaki put banka doseže £ 1500 ili umjesto obzira dobit je napravio svaka tri mjeseca.

Jedinica Ulozi

Dodjela jedinice udjela na oklade može biti korisno jer čini punter više discipliniran i manje vjerojatno da će tijekom kladiti događaj. Ponekad maksimalni i minimalni ulog se koristi, iz jedne jedinice do dvadeset jedinica za primjer. Ovisno o ozbiljnosti punter jedinica može biti 1 £, £ 10, £ 100 ili čak i više. Te jedinice su obično nazivaju bodova.

Što više discipliniran punter manji bend jedinica, oni će vjerojatno koristiti. To ih čini još manje vjerojatno da će iznad ili ispod kladiti na ishod kao razlika u povjerenju između jedinica će biti još jasno definiranog u svom umu.
Primjer

Možda ste ulog varira od 1 do 5 bodova. Svaki bod vrijedi 20 £. Minimalni ulog za vas će biti 20 £ a maksimalna oklada će biti 100 £.

Kelly Kriterij

Kelly Kriterij je formula koja se koristi kako bi se utvrdilo koliko je banka treba riskirao na određenom okladu. Formula uzima u obzir koeficijente za okladu i vjerojatnost da će osvojiti i vjerojatnost da će izgubiti. Ovo ima prednost osiguravanje cijelu banku nikada nije izgubio na okladu i pomaže da se stalno povećavaju banku. Nedostatak je to da ne postoji način da se jamči da novac neće biti izgubljen. U stvari, tu je trećina šansa prepolovi bankroll prije nego što se udvostručio.

Ulog Kalkulator
Vaš kladioničarski banka £
Moguća Pobjednički%
Najbolji Tečajevi (decimalno)
Predložena ulog £

Posrtaljka sustava

Posrtaljka sustav često je povezan s ruletu, ali se može primijeniti na bilo kakve klađenje. To je bitno dubliranje se nakon svakog gubi okladu. Ako su izgledi izjednačava ili preko onda u teoriji punter ne mogu izgubiti jer oni će dobiti sve svoje gubitke natrag svaki put kad su leđa pobjednik.

Međutim, u toj teoriji punter ima neograničen klađenje banci da pokrije svaki ulog. U stvarnosti kladionica banke mogu istjecati i maksimalni ulog da kladionice će omogućiti može biti premašen tako posrtaljka sustav ne preporuča se kao ulozi uskoro možete dobiti izvan kontrole.

Primjer

Možete se kladiti £ 1 i izgubiti

Tako možete kladiti £ 2, ali da izgubi

Tako možete kladiti £ 4 i da izgubi previše

Možete se kladiti £ 8 i da pobjeđuje.

Možete napraviti £ 8 dobit na konačnu pobjedu ulog koji je nakon prethodnih 3 gubitke 1,2 & 4 = £ 7, te ostavlja ê1 dobiti

Ostali Iskolčenje sustavi

Neki punters dosljedno će se kladiti isti postotak njihove banke. Na primjer, svaka oklada postavljena će biti 5% od banke. To znači da je tijekom loših staza je ulog će biti smanjene i dobro radi ulozi će biti povećana.

Problem s ovim je međutim da se ne uzme u obzir kako je uvjeren punter je o okladi. To često mogu biti bolje promijeniti ovaj sustav nešto uzeti u obzir povjerenjem. Tri razine povjerenja može biti dodijeljena, sa 7,5% u banci bude uvjeren kladiti, 5% što je prosjek kladiti i 2,5% što je ne tako uvjeren kladiti. Točni postoci korišteni su naravno do punter.

Sensible kladionica

Ključ za upravljanje novac je kladiti razumno. Glavno pravilo svaki punter bi trebali imati je uvijek samo kladiti što oni mogu priuštiti da izgubite. Klađenje treba promatrati kao zabavu više od ičega i kada to više nije zabavno vjerojatno je vrijeme da ga se odrekne.

Igra cijelu banku nikada nije dobra ideja bilo. Međutim uvjeren da može biti oko ishoda, freak rezultati dogode, a to može ostaviti vas sa ništa s kojima se pokušati i pandža svoje gubitke natrag.

Chasing Gubici

Najveća pogreška netko može napraviti je loviti svoje gubitke. Chasing gubitke je kada netko pokušava osvojiti natrag ono što su izgubili u dan ili tjedan po bilo upping svoje udjele ili klađenje na izborima ne bi normalno kockanje na.

Najbolji način da se izbjegne Chasing je krenuo točno koliko ćete se kladiti na svoje pričini odabira na početku dana, a poželjno je što cijene koje očekujete (tako da ne preko bet nadoknaditi kraći cijenu od tebe su očekivali). Držite se to strogo i tu ne bi trebalo biti nikakvih problema.

Ako smatrate da ste jedan od onih ljudi koji jednostavno ne mogu pomoći jurnjava svoje gubitke onda se kladiti u jutro i ne provjeriti rezultate do te noći kada se sve utrke ili nogometne utakmice završili i ne postoji ništa drugo kladiti. Ako vam što ste izgubili novac onda ne postoji ništa lijevo loviti na.

Moguća Versus Odds

Dobar način određivanja koliko ste sigurni su oko okladu i time koliko bi trebao ulog na njemu je da razmislite koliko puta mislite da bi ishod dogoditi ako događaj je pokrenuti ili je igrao deset puta. Više puta se to trebalo dogoditi bolje kladiti se.

Tada ćete morati uzeti u obzir vrijednost pa razmislite koliko puta mislite događaj će se dogoditi i to usporediti s prevaga na raspolaganju. Nešto što bi se očekivati da se dogodi pet puta od deset, ali je samo četiri petine pucao nije tako dobra oklada, kao nešto što se samo očekivati da se dogodi jednom od deset, ali je 20/1 šut. Bolje šanse činiti u odnosu na izgledi dostupnih, više jedinica treba biti dodijeljena uloga.

Share
ShareSidebar