Ukoliko Vam je potreban dodatan izvor prihoda ili čak želite da živite od kladionice u stilu profesionalnih kladioničara, na pravom ste mestu!

Uspešno Klađenje

Zašto bih trebao pridružiti uspješnog klađenje?

diretkan link ka tiketima je ovde

Jer ne samo da možete naučiti puno od handicapper s više od 35 godina iskustva, ali također treba napraviti respektabilnu dobit nakon informacije koristeći strogu ne emocionalno stanje uma.

Što je vjerojatnost ja gubim novac?

Ja mogu iskreno reći da ako je slijedio moje podatke kao i po slovu zakona da bi izgubio vrlo malo. Ja sam imao samo tri godine gubi u 11 godina radnog staža. Prošle je godine 2012 bila osobito loše, ali nadam se da se otklone da će u 2013.

Primijetio sam neke manje kritike od vas metoda na oglasnoj ploči. Kako odgovoriti na ovo?

Postoje neke velike izjave također, ali to ne uzeti veliki disciplinu za mnom, jer sam prateći po cijenama koje su iznad prosjeka. To dovodi do gubitka dugo traje s vremena na vrijeme, što je teško za mnoge punters i oni odustati i izgubiti vjeru. U stvari u 2010 sam imao najgoru start ikad i mnogi klijenti ode moj servis. To me više određuje da će uspjeti i uspjeti Ja sam proizvoditi blizu 3.000 £ dobit savjetovali udjela u mom konačnom mjesecu kolovozu koji bi oporavio sve izgubi od novih pretplatnika koji odustali. To je vrlo razočaravajuće za mene osobno, ali sveukupno ako budu s njom za cijeli 4 mjesec i mi slijediti ispravno i kao savjetovao, to je vrlo malo vjerojatno da se na temelju prethodnih rezultata tko će izgubiti novac.

Što smatrate najbolji dio svoje usluge?

Ja samo raditi za 4 mjeseca u “zlatno doba” u stanu. Drugi pokušati tijekom cijele godine, što je gotovo nemoguće. Moj servis je specijalizirana i može raditi kao dodatna područja za svoj novac izradu portfelja. Bez sondiranje bahat, ja sam vrlo dobro handicapper i bilo handicapper s mojim iskustvom ne bi trebao biti u poslu ako on ne može učiniti ga platiti. Usluga je vrlo dobra vrijednost za novac. (Riječi mojih ne) u dubinske analize ne proizvodi samo pobjednike, ali ja znam kako su konji će se pokrenuti i pokušavam se staviti u glavama trenera.

Koja je tvoja omiljena doba godine?

To ide s out rekavši da Royal Ascot je moje vrijeme, iako sam imao neke velike katastrofe također. Međutim, to blijedo u beznačajna kada računati moje velike uspjehe hendikep. To uključuje dva Hunt Cup / Wokingham parovima, 2 Buckinghamska palača hendikep pobjeda i tri uzastopna Britannia Hendikep i mnogo manjih invaliditetu. Kad uzmete u obzir cijene su između 20-1 i 50-1 za ove utrke bit će potrebno mnogo mnogo neuspjeha završiti u gubicima scenariju.

Koja je tvoja slobodna poput?

Moj besplatan servis započinje početkom stan ožujka kada sam dokumentirati moju pripremu tijekom travnja. To je kad sam istaknuti svoje buduće izbore za predstojeće mjeseci i punters može odlučiti da li žele da nam se pridružite na glavnom počinje 1. svibnja. To je kad moja glavna banka i Staking počinje ozbiljno. Također sam poslati e-mailove od interesa za vrijeme lovostaja. Dovoljno je ispuniti obrazac (izazov) na ovoj stranici da postane slobodan član za cjelogodišnji SLOBODNIH vrsta informacija

Napomena: Ja odgovaram svaki e-mail poslan na mene osobno pa ako ne zahtijevaju više informacija o uspješnom klađenju molim vas, nemojte oklijevati da me kontaktirate.

Konačno, ako želite izgraditi besplatni popis za vaše web stranice na našoj virusni List stranice i možete se prijaviti u nekoliko minuta.

 

Previous post:

Share
ShareSidebar