Ukoliko Vam je potreban dodatan izvor prihoda ili čak želite da živite od kladionice u stilu profesionalnih kladioničara, na pravom ste mestu!

Vrste Opklada za Fudbal

BESPLATNI SAVETI ZA KLADJENJE

 

Kraj Rezultat dojave

Najčešći nogometni kladiti na utakmice rezultat ili 90 minuta rezultat. To se može nazvati “WLD” (za win izgubiti privući) “1×2″ (što je bazen notacija za kućnu pobjedu, crtanje i dalje osvojiti).

Vi zapravo su predviđanju li rezultat na kraju regularnog vremena će biti jedan od tri opcije – pobjeda za jednu momčad, pobjedu za drugi tim ili remi.

EG. Liverpool v Spursi: Spursi za pobjedu
Pobjeda ako Spursi pobjeda.
Gubi li njegova izvlačenje Liverpool pobjedi.

Nogomet akumulatora

Kraj Rezultat zvuči ravno naprijed dovoljno što je razlog zašto mnogi punters staviti nekoliko utakmica zajedno u nogometnoj akumulator, pokušavajući predvidjeti ishod svih njih. Nemojte biti pohlepni kao da je posljednji jednom ste dodali u često će vas iznevjeriti! Ako ste jako sviđa određeni ishod zatim kladiti na tom jednom jedinom!

Normalno Vrijeme Definicija za nogomet oklade

Većina nogometnih oklade na temelju onoga što se događa u normalno vrijeme. Normalno vrijeme isključuje dodatno vrijeme i kazne, ali uključuje i ozljede vrijeme. Ovo je također poznat kao 90 minuta rezultat – kada zvižduka je pregorio nakon 90 minuta i sudačku nadoknadu.

Ukupno golova (Under / Over)

Također poznat kao pod / nad, obično je to dvoje mogućnost kladiti se na da li će biti više ili manje od broja golova koje kotiraju. Normalno oklada je više ili manje od 2,5 golova, ali često ćete vidjeti mnoge varijacije kao što su 0.5,1.5,3.5 i 4,5. Opet je to na kraju normalnog vremena. To je vrlo popularan kladiti jer postoje samo dva ishoda, a često to može biti moguće predvidjeti visoke i niske bodovanje igre još ne stvarno imati pojma što je rezultat mogao biti.

EG. Newcastle v Bolton: Preko 2,5 golova
Dobitna ako 3 ili više golova
Gubi Ako 2 ili manje golova

Točan rezultat (CS)

Ovo je predviđanje rezultat na kraju normalnog vremena. Rezultati su citati kao “rezultat Home Team – Momčad u gostima Ocjena” pa budite sigurni da provjerite da dobijete stvari na pravi način krug.

Postoji mnogo mogućih scorelines za utakmicu tako da su izgledi mogu biti prilično visoka, ali i šanse za pobjedu prilično niska. Često su izgledi nude kladionice na tom tržištu nisu konkurentni kao neke druge oklade tako dok zabavno kladiti, njegova rijetko dobra investicija.

Međutim, u nekim slučajevima može postojati vrijednost za određene rezultate ako znate momčadi bodovanje navike.

EG. Chelsea v Man Utd: 2-1
Pobjeda ako Chelsea pobjedom 2-1
Gubi li bilo koji drugi rezultat

Poluvrijeme / Kraj (HT / FT)

Također poznat kao “dvokrevetnoj rezultat”, ovo je oklada na predviđanju rezultat na poluvremenu i puno radno vrijeme u istoj okladu.

Omogućuje utakmicu između Liverpoola i Chelseaja. Postoji devet mogućih rezultati za “double rezultat bet”.
Na poluvremenu postoje tri mogućnosti – to bi mogao biti neriješeno, Liverpool dobitna ili Chelsea pobjede. Tada za svaku od njih postoje iste tri mogućnosti na puno radno vrijeme. Stoga su opcije kotiraju kao nastavku u obliku:
“Poluvrijeme rezultat – Puno radno vrijeme rezultat”

EG. Liverpool v Chelsea: Liverpool – Ždrijeb
Ovo je dobitna ako se Liverpool pobjedu na poluvremenu i njegovi neodlučeno na puno radno vrijeme
Ovo gubi ako bilo koji od ostalih osam situacijama javljaju

To može biti zanimljiva oklada. U posebno kada jedna momčad je jako sviđalo pobijediti, klađenje na to da pobijedi na poluvremenu i puno radno vrijeme će vam dati puno bolje izglede nego samo klađenje na to pobijediti na puno radno vrijeme. Ali, to je i više rizično i nije uvijek pametno kladiti tim da učinite nešto što ne morate učiniti.

Također za slabiji maštarija ponekad klađenja na tu biti izvlačenja u poluvremenu, a onda im se pobjede na puno radno vrijeme može biti popularan, posebno tamo gdje je fer šanse da ne može biti nikakvih golova u utakmici, a time i 0-0 izvući na poluvremenu je vrlo vjerojatno. Ako znate ekipe koji dolaze iz iza pobijediti ili igrati na sigurno u prvom poluvremenu i ići za to u drugoj polovici onda ste mogli pokupiti neke dobre ponude koristeći ovu vrstu nogometnog klađenja.

Prvi strijelac (FGS)

To je prilično kao što zvuči – tko će zabiti prvi gol.

Postoji opcija za “bez strijelac”, koji je, ako ne postoji cilj zabio u “normalno vrijeme”.

Jedini problemi mogu biti s

Autogolovi – trebate provjeriti politiku svake kladioničar na to. Često su ignorirali pa sljedećih normalnim golova se računa kao prvi strijelac, a ako ne postoje drugi ciljevi, oklade na “ne pobjedi strijelac”. To je jedan od razloga zašto je njegova često bolje kladiti se na “bez strijelac”, nego na “0-0″, kao što su izgledi redovito ista još uvijek prvi pobjeđuje ako ima vlastiti cilj.
Zamjene – ako vrati Baroš postići prvi za Liverpool, ali on ostaje na klupi Subs, ili dolazi na nakon prvog cilja li dobiti svoj novac natrag – najčešće da – ali provjerite sa svojim kladioničar.

U Kladionice marže mogu biti prilično visoka, ali u određenim okolnostima to bi moglo biti vrijedno. Pobrinite se da znate tko su kaznene uzimalac su. Ako stvarno znaju svoj ukočeni onda ste mogli iskoristiti ovdje.

EG. Blackburn v Wigan: Heskey da postigne gol Prva
Pobjeda ako Heskey ocjenama prvi gol (osim vlastitih ciljeva)
Gubi li bilo koji drugi igrač postigne prvi
Vi normalno će dobiti svoj ulog natrag ako Heskey je na klupi i nije došao kada je prvi pogodak zabio

Svaki put Prvi strijelac

Novija varijanta gdje kladionice nude vam priliku osvojiti ako vaš igrač postigne drugi ili treći gol. Polovica vaš ulog će ići na prvi strijelac izravnu okladu i pol dana igrač bude prvi, drugi ili treći strijelac. Vi normalno će dobiti nešto poput ¼ i uvjerljivih izgledi za mjesto dijelu Vašu okladu. Tako na primjer, ako ste se kladili £ 10 svaki put na Beckhama za osvojiti prvi za Englesku na 16/1, ¼ koeficijenata prva tri, a Beckham je zabio drugi gol onda će dobiti £ 10 x 4/1 = 50 £ povratak. Kao prvi strijelac oklada je dobra zabava kladiti, svaki put verzija raste u popularnosti s kladionicama i punters.

Zadnji strijelac oklade (LGS)

Isto kao prvi strijelac oklade, ali u obrnutom smjeru! Kladionice normalno citirati točno iste koeficijente za igrača osvojiti posljednji kao rezultat prvi. Ako znate svoje timove i igrače i onda ste mogli iskoristiti ovaj jedan!

Poluvrijeme Rezultat (HTR)

Sve što je puno radno vrijeme, ali rezultat na temelju rezultata na poluvremenu. Kao što ste mogli očekivati to je rezultat kad zvižduk ide, uključujući i prvi put polovine ozljede. Kao s punim radnim vremenom oklade, postoje tri moguća ishoda, ali izvlačenje je puno kraći, naravno.

Ako možete pronaći široka susret u kojem nijedna momčad će biti uzimanje velikih rizika u prvoj polovici da bi mogao biti na dobrom okladom za pola vremena izvlačenja.

EG. Man City v Everton: Poluvrijeme Ždrijeb
Pobjeda ako njegova izvlačenja na poluvremenu
Gubi li jedna momčad pobjeđuje na poluvremenu

Draw No Bet (DNB)

To je kao puno radno vrijeme rezultat oklade, osim ne postoji mogućnost za izvlačenje. Možete se kladiti na obje ekipe za pobjedu, a ako je privući što ste dobili svoj ulog natrag.

Downside je da su izgledi za svaku momčad osvoji smanjena zbog toga.

Ovo je privlačnost tu se samo dva ishoda na okladu i često je vrlo jednostavan kladiti na poziv (u teoriji) – tj. vaš kaže: “Mislim da je Chelsea će pobijediti, ali Id kao čuvar na neriješeno”.

EG. Portsmouth v Aston Villa: Aston Villa (DNS)
Pobjeda ako Villa pobijediti utakmicu
Gubi li Portsmouth pobijediti utakmicu
Možete dobiti svoj ulog natrag ako njegova izvlačenja

Azijski hendikep klađenje (AH)

To je vrlo popularan nogomet kladiti. Svaki tim je dobio ciljeve hendikep, a vi se kladiti na utakmice rezultat nakon tog hendikepa. Zbog varijacija u slabostima dane i različitim vrstama hendikepa, to može na prvi pojaviti zbunjujuće. Međutim, postoje dobri vrijednost oklade se smatraju kao Kladionice marže su često puno niži nego u normalnim punim radnim vremenom kladionica tržišta. Mi smo posvećeni cijeli sat za razumijevanje azijske Hendikep. Pogledajte naše Azijski hendikep Vodiču.

Prvi strijelac / točan rezultat dvostruko (Scorecast)

Kao što naziv implicira ovaj kladiti kombinira prvi strijelac (od nogometne utakmice) s točnim rezultatom. Često poznat kao ‘scorecast’. Vrlo popularan kod kladionice jer znaju ljudi rijetko pobijediti na njemu! Ako ide prema dolje pub i žele ulagati funta s mogućnošću pobjede £ 100 + onda bi to moglo biti nešto bolji izbor od pada funte svoj niz odvod. Inače ostavite na miru!

EG. West Ham v Reading: 2-0 + Ashton
Pobjeda West Ham 2-0 pobjeda i Ashton rezultati prvi
Gubi li bilo koji drugi konačni rezultat ili bilo koji drugi prvi strijelac

read english version and more about this topic on netlog or http://dojave.rs

Share
ShareSidebar