Ukoliko Vam je potreban dodatan izvor prihoda ili čak želite da živite od kladionice u stilu profesionalnih kladioničara, na pravom ste mestu!

zlatne dojave

Zlatne Dojave <– premestene ovde!!

 

Vrste oklada

Klađenje na turnir

Konačni pobjednik

Ovo je klađenje na koji mislite da se ide osvojiti turnir ili prvenstvo (ili završiti stavljen ako ste klađenje svaki put). Ovisno o konkurentnosti na turniru postoji svibanj biti kratka cijeni favorit ili vrlo čvrsto koncentrirani skupina na čelu tržištu. Neki punters ponovno će pobijediti ili samo može poduprijeti veći cijeni odabira svaki put jednostavno za mjesta isplatu ako je to momčad dostigne konačna ili završi smještena u ligi natjecanja.

Najbolje pokušati Strijelac Igra

Često je teško predvidjeti tržište je vrh pokušaj strijelac turnira ili natjecanja. Ishod ovisi o mnogim čimbenicima kao što su oblika igrača, momčad formi, ozljede i suspenzije, tako ne tržištu kako bi dobili previše uključeni u.

Klađenje

Kvota na obje ekipe za pobjedu u utakmici će biti dostupan prije svake utakmice. Ponekad, ako je igra posebno nekonkurentne samo hendikep na tržištu će biti dostupna.

Hendikep klađenje

U hendikep klađenje bolji tim je dao bodova manjka da oni moraju nadoknaditi tijekom igre kako bi se pobijediti hendikep. Punter je napustio s izborom podupiru pogoduje tim sa svojim bodova odbitka ili autsajder u dva s početka bodova glave.

Kao hendikep uglavnom će rezultirati u obje ekipe budu 10/11 za pobjedu količinu bodova koje su oduzeli omiljena / dodan na autsajdera moraju biti koliko kladioničar misli favoriti će pobijediti.

Jedna od metoda uspješne punters su pričvršćeni na hendikep u klađenje je proizvesti vlastite nedostatke prije kladionice cijeni do događaja. Na taj način oni su već odlučili što oni misle razlika u bodovima između dvije momčadi, a onda oni mogu vidjeti koliko mišljenje kladionicama razlikuje od svoje vlastite. Veća razlika onda bolje kladiti se u većini slučajeva.

U više natjecateljskih utakmica i kladionice obično će ponuditi cijene bez invaliditeta, kao i mali hendikep bodova u handicap tržištu kao punters svibanj želite kladiti na utakmice rezultat bez uplitanja hendikep na rezultat.

Na burzama poput Betfair obično postoje različiti hendikep za izabrati iz koje omogućuje punter odabrati kladiti da je većina njih odgovara. Punters koji vole igrati na sigurno će odabrati veći hendikep na kraći cijena dok bi punters s jačim mišljenju će uzeti manji hendikep na većim koeficijentima.

Većina punters radije podržati momčad koja je s obzirom na početak bodova glavu kao favoriti su često precijenjena i mnoge igre su bliže nego što ljudi misle da će biti.

Primjer

U uskoj hendikep su autsajderi može primiti šest točaka start glavu.

Ako favoriti pobijediti utakmicu više od šest točaka su pobjednik na hendikep.

Ako oni pobijediti manje od šest ili izgubiti utakmicu su autsajderi su pobjednici.

Klađenje Ukupno bodova

Ovo je oklada o ukupnom iznosu od točaka koje će biti postignuto u određenoj utakmici. The kladionice obično će odlučiti koliko je jak ekipe su na obrane i napada relativno i da će dodijeliti broj različitih rezultata s različitim omjerima. To može biti teško tržište za procjenu i više od oklade kako bi igra zanimljiv nego osvojiti ozbiljan novac.

Nedavno kladionice su počeli ponuditi istu tržište na svaku momčad u utakmici. To čini nalaz pobjednik lakše jer samo jedna ekipa je bodovanje treba uzeti u obzir.

Prvo bodovanje igra

Ovo je zanimljivo kladiti na koji način su prvi bodovi će biti postignuto u. Tu je izbor između kaznenog udarca, probajte i ispustite udarac. Čekanje dok ne znaš tko će krenuti prvi treba dati malu prednost u ovom tržištu.

S obzirom na svaku momčad je vrlo važno u ovom tržištu kao što su momčadi s jakim Kickers će proizvesti različite rezultate od momčadi koje vole igrati otvoreno i teče ragbi. Jedanaesterci su uvijek favorit na ovom tržištu.

Dvostruka Rezultat Igra

Ovo je klađenje na kombinaciji pobjednika na poluvremenu i pobjednik na puno radno vrijeme. Važno je napomenuti da se rezultat prenešena i rezultati u polovine ne broje zasebno. Većina punters će se vratiti momčad za pobjedu u oba poluvremena i puno radno vrijeme ako smatraju da momčad ima dosta prednosti.

To ne bi trebao biti jedini put oklada se smatra. Timovi koji počinju polako i završiti snažno početi snažno, ali jednokratno pitomo kasno može napraviti ovo tržište vrlo isplativo.

Vremenski uvjeti također trebali biti uključeni u vašim mislima na ovom tržištu. Posebno vjetrovit dan ili parcele koja je vrlo mokro u nekim područjima je vjerojatno da će jedna momčad u prednosti za pola, a zatim drugi tim da prednost u drugom poluvremenu. Napravite ovi uvjeti platiti na ovom tržištu.

First Team To Score

Ova igra često ovisi na kojoj strani dobiva kick-off i uspijeva dobiti predstavu u opoziciju polovici rano.

Prednost pobjednika

Drugi tržište dizajniran kako bi ragbi kladionica više zanimljiv i konkurentan. Ovo je klađenje na koliko jedna momčad pobjeđuje drugu. U tijesnim igre između ravnomjerno podudaranjem momčadi postoji vjerojatnost da će mala prednost pobjednika, dok opena, jednog jednostrane igre trebao proizvoditi veliku pobjedničku marginu.

Prvo Tryscorer

Ovo tržište je uvijek popularan sa punters i kladiti na kojem pojedinac će igrač postići prvi pogodak na utakmici.

Najvjerojatniji igrači ocjenu prvi su ološ polovina, od polovine, punim leđima ili centar. To može biti konkurentan na tržištu tako da očekujem pristojnu cijenu na svoj izbor.

Povremeno bi moglo biti pokušaj u utakmici, u kojem slučaju pobjednik na tržištu ne tryscorer.

Zadnja Tryscorer

Točno isto kao i prvi tryscorer osim oklada je na posljednjem tryscorer. Koeficijenti će biti isti za svakog igrača koji je postigao prvi ili zadnji.

Ragbi Spread klađenja

Kao i kod većine sportova, ragbi također može biti s podlogom klađenje tvrtki. Umjesto da jednostavno biti u pravu ili u krivu, širiti kladionica nagrade punter više on je u pravu, a kažnjava mu više da je u krivu. Spread klađenje je više o pronalaženju ishode koje su procijenjene preko ili ispod procjenjuje na kladionicama.

Sezonske Bodovi

Oklada na koliko bodova će momčad akumulirati tijekom sezone.

Vrhovna vlast

Oklada na koliko će momčad dominirati opoziciju. U ragbiju se odnosi na koliko više bodova momčad će se akumulirati u igri od svojih protivnika.

Tim Nastupi

Oklada na ukupnu izvedbu tijekom utakmice. Različite bodovi se dodjeljuju za pobjede, neriješeno, trys, obraćenja, kazne i kap ciljeve. Također budite svjesni da su bodovi oduzeti za propuštenim kazne ili pad ciljeva i za grijeha smeće i crveni kartoni.

Vrijeme prvi Pokušajte

Jednostavno koliko dugo će trajati ili momčad postići pogodak. Maksimalno bi se za ovo tržište je 80 minuta što bi značilo da nema pogotka u utakmici.

Ukupno bodova

Ovo tržište je klađenje na ukupnom broju bodova koje će biti postignuto u određenoj utakmici.

Turnir ili prvenstvo indeks

U glavnim turnirima ili turnirima u ragbiju možete se kladiti na koliko dobro dati će momčad izvesti. Bolje oni obavljaju, više bodova oni će biti nagrađene. Iznos mjestima koja su dodijeljena bodova će se razlikovati između raširenih tvrtki, ali očekujemo da će biti između četiri i šest mjesta mjestima

Ragbi Klađenje Savjeti

Spustite svoje udjele na međunarodnom ragbi

Domaći ragbi održava svaki tjedan, što znači da će biti više pouzdan oblik ići na nego kada je klađenje na međunarodnim utakmicama, kada je došlo do duge pauze između igara. Više oblik koji se uzima u obzir, više sigurni možete biti oko okladu.

Nemojte čitati previše u posljednjih sastanaka

Iako posljednjih sastanaka ponekad može imati utjecaja na igru, ako postoji zlu krv između strana ili ako jedan igrač čini se da iskoristiti određeni tima slabost, previše često izrađene od glave do glave rezultatima. Puno jači ideja relativne šanse dvije momčadi mogu biti prikupljene iz gleda najnovijih igara svaka momčad je igrao.

Procijenite Svaki tim je prednosti i mane roba iz Kine online prodavnica

Relativne prednosti i slabosti svake momčadi treba uzeti u obzir je li klađenje na utakmicu ili cijelu turnir. Neki timovi sastali međusobno će izazvati široka niska igru bodovanja i drugi će rezultirati u otvorenom visoke bodovanje igru. Na primjer, pobjednik Premiershipu je obično ekipa koja priznaje manje bodova umjesto bodova najviše bodova. To pokazuje da je poznavanje S timovi obrane i napada trebalo dati prednost u izboru pobjednika.

Pričekajte za dobre oklade dojave na webnode servisu

Važno je da se ne bi sisao u klađenje na previše utakmica. To često mogu biti teže u ragbi naći dobre vrijednosti ponude nego u drugim sportovima pa ne kladim osim ako se nešto strši kao vrlo dobra vrijednost.

Share
ShareSidebar